2777
2789
عنوان

دوستان نظرتون درباره پستونک چیه؟؟خوبه یا بد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست
بعد شیش ماه راحت ترک کرد؟؟من نگران ترک کردنشم دوست دارم قبل یه سالگی ترک کنه

انقد نگران نباش حگخودش بالاخره ترم میکنه دیگه. بچه تا 2 سالگی نینیه😍من خیلی تلاش کردم بیشتر از 6 ماه بگیره ولی خودش پس زد دیگه نگرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر علمی ثابت شده که پستونک باعث آرامش در نوزاد و کودک میشه و خوردنش حتا تا هفت سالگی هم هیچ مشکل ...

عزیزم خودت سختت نیست که بهداشت براش رعایت کنی؟؟مثلا بیوفته رو زمین خودش برنمیداره بذاره دهنش؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
اتفاقا من شیشه دادم. دومی هم میخوام بدم. شیر خشک کمکی کنار شیر مادر خیلی خویه

روزای اول نده بذا با سینه خوب اشنا بشه بعد بهش بده.تجربه من این بود 

عزیزم خودت سختت نیست که بهداشت براش رعایت کنی؟؟مثلا بیوفته رو زمین خودش برنمیداره بذاره دهنش؟؟

نه چه سختی!عادتش دادم هر وقت افتاد روی زمین میاره میده میشورم براش عزیزم

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
طبیعیه ولی اگرم میدی کم بده بکش ازدهنش بعضی بچه هادوس دارن والامیترسیم اگرم کشیدی حسابی جیغ بزنه ...

اره حالا دوسه روزه بهش دادم زود تا خوابیده از دهنش کشیدم فک‌کنم بعدها عادت کنه دیگه نتونم اینکارو کنم

اخی چه عاقل ماشالله

بچه های امروزی ماشالا همه عاقل و باهوش شدن عزیزم دوره زمونه خیلی عوض شده،این پسر من تا هر شب مسواک نزنه خوابش نمیبره من خسته هم باشم میاد به زور منو میبره که مسواک بزنه😁

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
خدا حفظش کنه 

ممنونم عزیزم،خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه🌹

هم بالااوردن هم خودشوکش وقوس دادن گریه های خیلی زیادش بخصوص شبانه خس خس سینه

بالا میاره کش و قوس و زور زدنم داره اما گریه نمیکنه زیاد البته قطره کولیک میدمش