2777
2789

نی نیم یه ماهشه.عادت کرده انقد مک بزنه تا بخوابه بعضی وقتا هم تا میخوابه زود میپره.دو سه باری امتحان کردم با پستونک خوب و راحت خوابیده.نظرتون چیه پستونک خوبه یا بد؟؟میترسم عادت کنه و بعدها ترک دادنش سخت باشه.یا یه بچه داشته باشم که دائم پستونک اویزون گردنشه.یا دیر شروع کنه به حرف زدن....راهنماییم کنید 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

کدوم بچه ای رو دیدی با پستونک بزرگ بشه؟؟؟!!! بالاخره میذاره کنار

دختر من هیچوقت پستونک نگرفت، خودمم راضی بودم که نگیره ولی دختر خواهرم پستونکی بود، راحت هم گذاشت کنار

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده بهش نوزاد میل به مکیدن داره و با مکیدن حس ارامش،میکنه منم به پسرم میدادم 

تا چند وقت بهش میدادی عزیزم؟؟راحت ترک کرد؟؟روز و شب بهش میدادی،؟دیر حرف نزد؟؟

والا من ندادم به پسرم بعضی وقتاهم میدادم اصلانمیخورد چون شیرخودم ومیخورد شیرخشکیه؟

نه شیر خودم.ولی خیلی عادت ب مک زدن داره.مثلا گاهی یه ساعت و نیم اویزونمه

کدوم بچه ای رو دیدی با پستونک بزرگ بشه؟؟؟!!! بالاخره میذاره کنار دختر من هیچوقت پستونک نگرفت، خودمم ...

منظورم بزرگ اونقدا که نیست.مثلا خودم دوست دارم قبل یه سالگی ترکش بدم میخوام ببینم میشه یا سخته.دخترخواهرتون چند وقتش بود ترک کرد؟؟

تا چند وقت بهش میدادی عزیزم؟؟راحت ترک کرد؟؟روز و شب بهش میدادی،؟دیر حرف نزد؟؟

نه عزیزم من تا سه ماهگی بهش دادم ولی دوست داشتم بیشتر بهش بدم ولی مجبور شدم بگیرم ازش ولی من خودم هم پستونکی بودم و هیچ اتفاقی نیافتاد برام باز بستگی به خودت داره که بخوای بدی یا نه من باز بچه دار بشم پستونک میدم بهش و هم شیشه شیر 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
نه عزیزم من تا سه ماهگی بهش دادم ولی دوست داشتم بیشتر بهش بدم ولی مجبور شدم بگیرم ازش ولی من خودم هم ...

بعد سه ماهگی راحت گرفتی ازش؟؟

نه شیشه شیر نده بهش من اولش به بچم دادم خیلی سخت سینه گرفت

والا پستونک هیچ ایرادی نده هیچچچچچ مشکلی هم بوجود نمیاره من بچه اولم تا 6 ماهگی گرفت  بچه دوم ...

بعد شیش ماه راحت ترک کرد؟؟من نگران ترک کردنشم دوست دارم قبل یه سالگی ترک کنه

از نظر علمی ثابت شده که پستونک باعث آرامش در نوزاد و کودک میشه و خوردنش حتا تا هفت سالگی هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه،من پسر اولم اصلا نخورد ولی پسر دومم هنوز که دو سال و سه ماهشه پستونک دهنشه،اصلا هم مشکلی برای حرف زدن نداره و دیر هم به حرف نیومد

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن