2777
2789
عنوان

ازدواج

446 بازدید | 13 پست

میشه برای باز شدن بختم دعاکنید.یک قسمت خوب  

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما جای اسی هستی؟؟؟ والا یکی نیس ب این متاهلا بگه اگه ناراضی عستید چرا طلاق نمیگیرید ک برگردید ...

اگر بخت خوب باشه چرا ااز ازدواج بدم بیاد.

فکر کن تمام عمرت تنها باشی.خواهر برادرات ازدواج کنن

همه مشغول زندگی خودشون باشن.خداشاده بیشتر موقع ها که از هم ناراحت هستند میان پیش من ..توخوشی هاشون جایی ندارم... منم دوست دارم ازدواج خوبی داشته باشم...

اصلا بیخیال درد و دل زیاده

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
اگر بخت خوب باشه چرا ااز ازدواج بدم بیاد. فکر کن تمام عمرت تنها باشی.خواهر برادرات ازدواج کنن همه ...

عزیزم میفهمم چی میگی...منم منظور حرفم ب اون @پیاز_جعفری بود...

انشالله ک یه بخت نیک نصیبت بشه..درکت میکنم

چله زبارت عاشورا بردار با صد لعن و سلام انشاالله امام حسین حاجتتو میده🌹

خوندن و پخش قرآن مثل بقره،یس،اذان مخصوصا پخش قرآن موقع خواب با صدای کم باطل کننده ی سحر و دور کننده ی جن و شر و بدیه که از موانع ازدواج بعضی دخترهاست خودم نتیجه گرفتم با پخش قرآن شروع کن زحمتی نداره و خودت به کارات برس از پخش قرآن موقع خواب هم خافل نشو