2777
2789
عنوان

ازدواج

172 بازدید | 10 پست

میشه برای باز شدن بختم دعاکنید.یک قسمت خوب  

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

ایشالا بهترینش قسمتت میشع

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

چه جور آدمی رو می پسندی؟مثلا دانشگاهی و تحصیلکرده یا چی؟اول به خودت برس بعدم برو اونجاهایی که اون آدما هستن خواستگار پیدا می کنی.تو جلسات زنونه هم شرکت کن ببین آبشار خواستگار سرازیر میشه طرفت.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج سوده هروی رو دنبال کن خیلی خوبه

اینستا؟

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
خواستگار دارى؟

نه

هیچوقت نداشتم.خیلی سخته تنهایی 

چه جور آدمی رو می پسندی؟مثلا دانشگاهی و تحصیلکرده یا چی؟اول به خودت برس بعدم برو اونجاهایی که اون آد ...

شاید خنده دار باشه...خب من خوشکل نیستم یکبار توی یک مجلس یک نفر به زن دایی ام گفته بود این دختر چقدر زشته خواهربزرگترش خوشکلتره(خواهرم ازدواج کرده) خواهرم بعدا بهم گفت.

کلا تو دید نیستم.

خیلی میترسم از اینکه کسی بیاد خواستگاریم بعد بگه این دختر چون زشته نمیخوامش...حقیقت من زیاد خواب همین موضوع رو هم می بینم.

نههیچوقت نداشتم.خیلی سخته تنهایی

شاید چیزی مانع ازدواجت شده برای من جن عاشق مانع ازدواجم میشد خوندن و پخش قرآن مثل بقره،یس،اذان مخصوصا شبها پخش قرآن با صدای کم باطل کننده ی سحر و جن و شر وبدیه خودم نتیجه گرفتم با پخش قرآن شروع کن و خودت به کارات برس مخصوصا موقع خواب