2777
2789
عنوان

خیانت برادر

490 بازدید | 15 پست

دیشب شب خیلی بدی واسه همسرم بود چند روزه پیش۳۰تومن از پس اندازمون رو ازم گرفت ودادبه داداشش برای ی کاریکه  ب

ه قول خودش خیلی مهم  میومده هرچی هم ازش پرسیدم بهم نگف دیروز دیدم دختر کوچیکم یه سری رسیدبانکی دستشه داشت با قیچی شکلک درست میکرد شوهرمم کنارش نشسته بود چشمش که به رسیدا افتاد ازش پرسید اینارو از کجا اوددی گفت تو جیب عموم بود گف برو بنداز سطل اشقال منم اوردم باهاشون بازی کنم که مثل برق گرفته ها همرو تند تند برداشت وشدو کرد به برسی کردنشون بعد زد زیر خنده سرشو تکن داد منم هاجو واج بهش نگاه میکردم تاصبح بیدار بود ومیگف برادرای خودم بهم خیانت کردن اینو به کی بگم اصلا روش نمیشد از قضیه اصلی به من چیزی بگه فقط از بس پرسیدم گف باشه تا سرموقش ابروی هردوتاشونو ببرم دیشب فقط میخندید میگف کاش این کاغدارو نمیدیدم غم بدی رو دلش نشسته بود خندش از صدتاگریه عمگین تربود 

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😞

آدما بهم رحم نمی کنن حاش باشه خون همون می ریزن

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

زمونه عوض شده عزیزم.حالا دوره ی دیدن نامردی از خودیه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

نفهمیدی دلیلش رو 🤔🤔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
وااای خداااا چه دنیای بی رحمی شده یعنی داداشش پولش شوهرتو کشیده بابا 😳😳😳

به همین اسونی اره همون ر  وز اول گفتم خداکنه پشیمون نشی که چیزی بهم نگفت ورفت به دلم افتاده بود خیلی توداره پول رهن خونمون بود که باید میداد مستاجر

ن گف باشه سر موقش همه میفهمن 

خود شوهرتم لابد نصف ماجرا را از اول نگفته احتمالا سی تومن را برا کار خاصی داده الان دیده برادرش جور دیگه عمل کرده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خود شوهرتم لابد نصف ماجرا را از اول نگفته احتمالا سی تومن را برا کار خاصی داده الان دیده برادرش جور ...

اره دقیقا همینه