2777
2789
عنوان

اومدم به قولی که بهتون دادم عمل کنم🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 38 پست
❤️❤️السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)❤️❤️ ❤️❤️السلام علیک یا امام رئوف یا ضامن آهو (ع)❤️❤️ دستمو ...

قربونت برم زیارت‌راه دور توام قبول

ان شاالله گلم خدا کنه هر چی خیر و صلاحه برای هممون پیش بیاد🌹🌹🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

وای عزیزدلم مرسی فداتشم که به یادم بودی تروخدا خیلی دعام کن مرسی واقعا عزیزقشنگم الهی ک امام رضا حاجتتوبده

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله از هرچیزی بهترش گیرت بیاد ممنون واقعا فک نمیکردم به بادم باشی🤩🥺

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

عزیز قشنگم مرسی که به یادم بودی واسه دوستامم دعا کن لطفا قشنگم 

@چشمعسلی7780  

@جیگر69  

@f1378f‍ 

@ماهرح  

@طلاخانوم۷۳‍ 

وای عزیزدلم مرسی فداتشم که به یادم بودی تروخدا خیلی دعام کن مرسی واقعا عزیزقشنگم الهی ک امام رضا حاج ...

خواهش میکنم‌گلم کاری نکردم‌ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🌹🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
انشاالله از هرچیزی بهترش گیرت بیاد ممنون واقعا فک نمیکردم به بادم باشی🤩🥺

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عزیز قشنگم مرسی که به یادم بودی واسه دوستامم دعا کن لطفا قشنگم  @چشمعسلی7780     ...

حتما گلم عیدتم‌مبارک❤️

خواهش میکنم‌گلم کاری نکردم‌ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🌹🌹

ممنون عزیزدلم واقعا ممنونم ازت ❤🤩