2777
2789

سلاااام

سلام‌دادین به آقا😍

بهتون گفته بودم زائرم و اومدم به قولم عمل کنم در حد سه ساعت کلا اومدم مشهد😍

تو جمعتون من از همه رو سیاه ترم تو دعا هاتون منم یاد کنید ان شاالله به زودی زود تاپیک بارداری بزنم❤️❤️😍😍

بچه ها نتونستم اگه نتونستم جواب بدم به بزرگی خودتون ببخشید اما برا همتون دعا کردم😍

بیزحمت این کاربرا رو تگ کنید من نتونستم🌹

@fesgheli۱۳۷۷

@zoha_۱۹

@mbhhh

@73faezeh77  

@آفتابگردون1370

@زهرا14  

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

@arra‍ 

@arame_janam
@ghazali3378@ماهی_طلایی_دریای_آبی‍ 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلاتون‌برم‌برا همتون‌دعا کردم شماهم برای من دعا کنید

اگر لایق باشم البته

سلام زیارت تون قبول انشاالله یک چند ماه دیگه با کوچولو تون برید پابوس امام رضا علیه السلام  ،امام رضا علیه السلام رو به جان جوادشون قسم بدید.

هیچ می دونستید آقا هم بعد از سالها خدا  جواد جان شون  رو بهشون عطا کرده از خود آقا بخواید  انشاالله حاجت روا باشید   لطفا برای همه دوستانم و خودم دعا می کنید

ممنونم