2777
2789

سلام.دوستان من کیست تخمدان دارم و تنبلی تخمدان...مجردم..بنظرتون این مواردو متخصص زنان برم بهتره یا غدد

اخه شنیدم متخصص زنان فقط قرص ضد بارداری میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن

تنقلات غیر مفید مثل پفک و چیپس نخور

سردیجات با مصلحش بخور 

شیرینجات هم کلا نخور

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
والا من ک هشت ساله هر دکتری رفتم گفت درمان نداره تازه داروهایی ک میدن وضعیتمو بدترم کرده

فقط ورزش.اگه ورزش کردید و باردار نشدید هر چی دلتون میخواد فوحش نثارم کنید.من یه بار باردار شدم با ورزش.اینماهم قرارا ورزش کنم انشاالله باردار شم

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
والا من ک هشت ساله هر دکتری رفتم گفت درمان نداره تازه داروهایی ک میدن وضعیتمو بدترم کرده

هوالشافی

پزشک متخصص سنتی برید ضرر نداره....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

۱ تمام ارتباطتون بادیگران و هر حس و انرژی و کلام منفی رو قطع کنید . ۲صبح قبل ۸بیدار باشین . 

۳صبحانه خانم ارده و سه شیره ۴صبحانه آقا روغن حیوانی یا زیتون رو با پیاز تفت بدین و بعد تخم مرغ محلی بزنین و بهش سیاه دونه بپاشین بخوره. ۵غذاهای سرد و غلیظ و فست فود و سس و نوشابه و فریزری و کنسروی حذف . 

۶الویه و سالاد ماکارونی و حلیم و کشک بادمجون و گوشت گاو و گوشت مرغ و خیارگوجه باپنیر ممنوع

۷هرشب چه پریود و چه پاک کیسه اب گرم ببرین تو رختخواب ۸استفاده بی رویه از ادویه و زنجبیل و دارچین و پیاز درمانی اکیدا ممنوع . چون اگه پرولاکتینتون بالا باشه بالاتر میره و عامل ناباروریه . 

۹هرروز شکم و دور ناف و گودی بالای باسن رو با روغن سیاه دونه اصل ماساژ بدین . ۱۰ به مدت ۱۲ جلسه یه روز درمیون دور ناف و تخمدان ها و گودی بالای باسن رو بادکش گرم کنید .۱۱ دود انبرنسارا به رحم برسونید .

۱۲ قرص ویتامین سی و فولیک اسید هردو استفاده کنید . 

۱۳ شکلات و قند شکر نبات مربا و شیرینی جات همه ممنوع ۱۴حجامت عام هردونفر۱۵گوشت گرم مثل بلدرچین . گوسفند . شترمرغ. بوقلمون بجای گوشت گاو و مرغ. 

۱۶غذاهای چرب و پرادویه ممنوع ۱۸ مصرف میوه ی تازه فصل ۱۹ جلوگیری از یبوست هردو نفر . 

۲۰ ورزش مداوم درطول روز هردونفر مثل پیاده روی و کوه نوردی و ایروبیک و... کلا ورزش هوازی

۲۱کاهش وزن ناگهانی هردونفر که باعث تحریک تخمدان و بیضه ها میشه۲۲ دمنوش اویشن و نعنا و پونه هفته ای یک بار یه استکان برای درمان عفونت احتمالی 

۲۳ یه استکان رازیانه ایام پاکی . دوروز قبل و دوروز بعد و حین پریود مصرف نشود . ۲۴روز اول تاسوم پریود یه قاشق اصل طبیعی و ۲۰عدد سیاهدونه داخل یه لیوان اب ولرم بریزی بخوری ۲۵ژل رویال هم خوبه و تاثیرش عالیه 

۲۶مصرف شربت سه شیره و اب بجای نوشابه برای رفع کم خونی

اینا کارایی بود که واقعا اثرش رو دیدم انشاالله به دردتون بخوره. درمان کیست و تنبلی تخمدان و سردی دحم و ناباروری حاصل از اینا

فقط ورزش.اگه ورزش کردید و باردار نشدید هر چی دلتون میخواد فوحش نثارم کنید.من یه بار باردار شدم با ور ...

بله منم یکی بودم ک باشگاه میرفتم و باردار شدم ب نظرم داروی تنبلی تخمدان ورزشه

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

اتفاقا منم میخواستم باشگاه برم خدا لعنت کنه این کرونارو همه جا بسته اس

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

بدبختی تو این اوضاع نمیشه رفت باشگاه...نمیدونم چ ورزشی تو خونه کنم..یوگا خوبه مثلا؟؟پیاده روی اثر داره؟

عزیزم چ ورزشی مناسبه برای این مشکل

اگه مبتونی برو باشگاه.اگه نمیتونی یه ورزشی بکن تو خونه که به شکمت فشار بیاد.