2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

واسه منم دعا کنید مادرشم

می خوام ماه دیگه واسه سومین بار برم واسه آی وی اف

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به زودی مامان بشین

به منم دعا کنید مامان بشم ان شاءالله 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
اول ک تماس گرفتم برای وقت گرفتن منشیشون کامل راهنمایی کرد ک تو چه دوره ای برم حتما باید همسر هم باشه ...

چطورى رابطه داشتن منظورش چى بوده

ببخشىد ميشه بگى

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  

ولی من طرز اقداممو میگم اگه دوست داشتی اینجوری باش..این پوزیشن اسلامی هم هست و واسه بچه دار شدن خیلی عالیه دراز کشیده به پهلو و مرد هم پشت سر زن قرار میگیره بعد از اقدام یه ربع سمت راست دراز بکش و بعدشم یه ربع یه بالشت بزار زیر کمرت....و هر دوشب درمیون هم واسه اقدام کافیه 🙊🙊

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

چطورى رابطه داشتن منظورش چى بوده ببخشىد ميشه بگى

گفت زیر باسنم بالش بذارم موقع رابطه

همسرمم بعد از خروج اسپرم سریع خارج نکنه بذاره بمونه چند لحظه

بعدشم من پاهامو یه ربع بالا نگه دارم 

یا تو حالت سجده 

گفت زیر باسنم بالش بذارم موقع رابطه همسرمم بعد از خروج اسپرم سریع خارج نکنه بذاره بمونه چند لحظه ب ...

چه جالب

شنيده بودم بالش زير کمر

ميگفتن دختر دار ميشى

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا