2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم لطفا هر وقت خوندی منم دعا کن بگو گلزعفرونی خیر ببینی🙏🏻♥️

حتما عزیزم الانم چون نشستم دارم جوش میزنم  چون همون سایته کوکا کولا هست دوست بابم رفته حساباش خالی شده حالا بابام هم دستش خورده رفته بعد مسدود کرده منم پول پیش بابام داشتم حالا استرس گرفتم نکنه کارتاش خالی شده 

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
حتما عزیزم الانم چون نشستم دارم جوش میزنم  چون همون سایته کوکا کولا هست دوست بابم رفته حساباش خ ...

وای  چ جوری 

یعنی همین ک بری داخل سایت هک میکنن

یا اینکه باید حتما کد یا شماره ای وارد کنی؟

وای  چ جوری  یعنی همین ک بری داخل سایت هک میکنن یا اینکه باید حتما کد یا شماره ای وارد ک ...

همینکه بری هک میکنن

همینکه بری هک میکنن

فقط حساب بانکی .؟ یا عکس ها و فیلم های گوشی هم همینطور؟

دوست من زده بود روی لینک

لینکه کامل باز نشده بود یعنی صفحه هنوز سفید بود برگشت زده بود یعنی اونم هک شده؟ 

فقط حساب بانکی .؟ یا عکس ها و فیلم های گوشی هم همینطور؟ دوست من زده بود روی لینک لینکه کامل باز ...

همه چی بابام میگفت اول صفحه بوده بعد غیب شده

ببخشید عزیزم اینقدر سوال میپرسم یعنی اول صفحه رو دیده؟ کامل باز شده.؟ آخه دوستم گفت صفحه کا ...

آره دیده نمیدونم بزنین تو نت

دوست عزیزم ، من یه مدت  کوتاه ، احتمالا نیام نی نی سایت 

به یادت هستم و برات دعا میکنم ، لیاقت داشته باشم اسمت رو تو قنوت نمازشبم می‌برم ❤❤❤

ان شاءالله خدا بهترینهارو برات بخواد و خودت و خانواده ی عزیزت سلامت و شاد باشید همیشه🌹🌹🌹

التماس دعا دوست مهربونم🙏😘😘😘🌹🌹🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دوست عزیزم ، من یه مدت  کوتاه ، احتمالا نیام نی نی سایت  به یادت هستم و برات دعا میکنم ، ...

سلام عزیزم 

انشاءالله هر جا هستی سالم و سلامت باشی و دلت همیشه شاد باشه 

انشاءالله ب آرزوهای قشنگت برسی 

خیلی دوست دارم

من هم زیاد نمیام دیر ب دیر سر میزنم

مواظب خودت باش 

😘😘❤❤🌹🌹

دوست عزیزم ، من یه مدت  کوتاه ، احتمالا نیام نی نی سایت  به یادت هستم و برات دعا میکنم ، ...

میشه برای منم دعاکنی؟اسمم مریمه

عاقبت به خیر بشی ان شاء الله

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤          خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤
سلام عزیزم  انشاءالله هر جا هستی سالم و سلامت باشی و دلت همیشه شاد باشه  انشاءالله ب آرز ...

سلام عزیزم ، نرفته برگشتم😑😅😂 ولی کم تر میام ، ممنون از دعاهای قشنگت ، انشاءالله برای خودت هم مستجاب بشه😘❤❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میشه برای منم دعاکنی؟اسمم مریمه عاقبت به خیر بشی ان شاء الله

ممنون از دعای خوبتون 🙏🌹اگه لایق باشم حتما عزیزم ، اسمتون رو نوشتم، ان شاءالله همه ی مشکلاتتون حل شه و حاجت روا بشید🌹🌹🌹