2777
2789

من یه هدیه خرید کتاب قلم چی دارم به مبلغ ۱۵۰ هزار تومن. خودم نیاز ندارم. اگه کسی میخواد بگه بهم بهش بدم برا کنکور سال آینده ش کتاب بخره. 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

من میخوام 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

ای جانم😍خدا به روزیت هزار برابر بده که دست و دل بخشنده ای داری

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی زحمت درخواست دوست بده کدو بفرستم برات

الان که فکرشو میکنم شاید یکی باشه نیازمند تر از من باشه

بهتره بذارید واسه کسی دیگه 

خیلی خیلی ممنونم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

آفرین 👏 👏👏👏😍

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

برای هفته معلم دادن بهتون? 

منم یکیو داشتم دیشب خریدم ولی اون کتابی که میخواستم نداشت

ای جانم😍خدا به روزیت هزار برابر بده که دست و دل بخشنده ای داری

قربونت برم هنر نکردم چیزی که خودم لازم ندارم... هنر بخشش اونه که از چیزی که نیاز داره ببخشه آدم😊

برای هفته معلم دادن بهتون?  منم یکیو داشتم دیشب خریدم ولی اون کتابی که میخواستم نداشت

بله عزیزم هدیه هفته معلم بود. چی میخواستی که نداشت؟

الان که فکرشو میکنم شاید یکی باشه نیازمند تر از من باشه بهتره بذارید واسه کسی دیگه  خیلی خیلی ...

عزیزم کسی نخواست بیا خودت برش دار قسمت خودت بوده😁

فدات عزیزم🤩🌹

خیلی گلی عزیزم 😍😘

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
اگه مونده باشه خواهرزاده ام یازدهم یه جوریام لازمشه

عزیز دلم امسال میره یازدهم؟

نیازی به کلاس تقویتی ریاضی نداره؟!

با استادی که تو جاهای معتبر تهران و کرج و قلم چی آموزش میده ؟!

تمام نکات تستی ریاضی یازدهم  رو تا اردیبهشت فول میشه و سال بعد راحته ❤

ما چند ساله از این استاد تو آموزشگاهمون دعوت میکنیم 

کلاس آنلاین هست و احتمالا حضوری هم تشکیل بشه 

و یه جلسه براش رایگانه تا خودش آموزش رو ببینه❤ مایل بود درخواست بده اطلاعات بیشتر بدم

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿