2777
2789

کوتاه کردی یا ریخته چه مرتبم ریخته

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم

از جلو گرفتی خو

وگرنه منم موهام زیاد میریزه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نه اگه بازم اینحوری 

شدبرودکتر

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
چرا اتفاقا

خوب پس طبیعیه. ریزش مو گمونم ۳ تا ۴ ماه ادامه داره. اگه میتونی موهات و رنگ بزن. یکی از اقوام ما چند ماه ریزش شدید داشت. دست نمیزد به موهاش. مشت مشت موهاش میریخت. به محض اینکه رنگ کرد ریزشش قطع شد.البته نمیدونم اینکار واقعا جواب میده یا نه. ولی امتحانش ضرر نداره

سلام 

من از نی نی سایت رفتم

درخواست دوستی دادم که عذرخواهی کنم بابت تاپیکی که راجع به اقایون نینی سایت بود که قبول نکردید درخواستمو. 

فکر کنم من اونروز باعث شدم چند نفر با شما تند برخورد کنن

حلال کنید لطفا🌹

دعا کنید عاقبت بخیر بشیم ان شاءالله...