2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

355 بازدید | 52 پست

افسردگی دارم هر کاری هم میکنم حالم خوب نمیشه دیگه ار این روزا خستع شدم از این شبا جونم ب لبم رسیده 

قرصام تموم شدن دکترمم جابه جا شده فعلا نیستش اینمم منتفی شده 

برام دعا کنین تا خوب بشم الان من باید خواب بودم ولی بدون دارو خوابم نمیبره اگه بتونم وابستگیم به داروهارو از بین ببرم قول مربضیم رو شکست دادم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم افسردگی اصولا چیزیه ک دست خود ادمه 

و دکتر چیزی جز ارامبخش و خواب اور براش تجویز نمیکنه 

سعی کن خودت شاد باشی 

نقاشی بکش مشافرت برو (البته بعد کرونا)دوست پیدا کن با دوستت بگو بخند 

تا وقتی خودت ب خودت بقبولونی ک بیماری 

هیچکس نمیتونه کمکت کنه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
نزار دارو ها قطع شه که ترشحات مغزیت دوباره فعال میشن خواهشا برو داروهات رو بگیر دنبال دکتر باش از من ...

نگین خواهشاااااا اینارو 

قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب درمان کنن 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
قرص هاتو یک دفعه نباید قطع کنی  خطرناکه .

اینارو کی ب شما گفته؟

نگین خواهشاااااا اینارو  قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب ...

من سالها دست و پنجه نرم کردم با تجربه گفتم ۷ سال هی قطع کردم بد تر شدم اخرش چند سال دکتر رو ادامه دادم تا خوب خوب شدم 

نگین خواهشاااااا اینارو  قرص وابستگی میاره نباید قرص بخورن باید ترکش کنن و از روش سالم اقدام ب ...

عزیژم اون روش ها اثرشون تدریجیه،در فاصله ای که اونا اثر کنن ممکنه بعضیا کاری دست خودشون بدن

قرص ها باید به مرور با روش درست کنار گذاشته بشن اونم بعد از کنترل بیماری