2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 52 پست
عزیزم افسردگی اصولا چیزیه ک دست خود ادمه  و دکتر چیزی جز ارامبخش و خواب اور براش تجویز نمیکنه& ...

من دوقطبی دارم خیلی زجر کشیدم خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه امیدوارم روز ها و شب های وحشتناکی رو تجربه کردم دوست خوب ندارم کسیو ندارم ک باهاش صحبت کنم خیلی تنهام تنهاییم خیلی ازارم میده از وقتی یادم میاد تنها بودم 

بیشترم همین تنهاییم باعث بانی خیلی چیز ها شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالها دست و پنجه نرم کردم با تجربه گفتم ۷ سال هی قطع کردم بد تر شدم اخرش چند سال دکتر رو ادامه دا ...

دکتر رو ادامه دادین 

قرص فقط سرکوب کنندس خواهشا اطلاعات غلط ندین 

قرص عوارض داره مادر منو بیچاره کردن این قرصا 

اخرم فقط با جلسه های دکتر خوب شدن ن قرصا 

قرصا فقط اعتیاد اوره 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
من دوقطبی دارم خیلی زجر کشیدم خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه امیدوارم روز ها و شب های وحشتناکی رو تجربه ک ...

لیتیم میخوری؟حتما حتما حتما برو روانپزشک،اصلا داروهاتو قطع نکن

پروتکل های درمانی فرق خاصی نداره

اگه تهرانی بگو پزشک خوب معرفی کنم

من سالها دست و پنجه نرم کردم با تجربه گفتم ۷ سال هی قطع کردم بد تر شدم اخرش چند سال دکتر رو ادامه دا ...

من دو قطبی دارم  

امروز بنابر اتفاق فهمیدم دکترم جابه جا شده مطبش و تا ماه دیگه نیستش و من دارو ندارم باید چیکار کنم ؟ 

با صدا های توی مغزم ؟ با بی خوابی ها ؟ 

دکتر رو ادامه دادین  قرص فقط سرکوب کنندس خواهشا اطلاعات غلط ندین  قرص عوارض داره مادر من ...

ببینید از دوز ۳۰۰ که نهایت دوز هست از ی نوع قرق که حالم رو خوب میکرد طی دوسال شد ۵۰ دوز و طی یک سال شد صفر و تماااام مغز باید گول بخوره تا ترشحات رو نرمال کنه

من دو قطبی دارم   امروز بنابر اتفاق فهمیدم دکترم جابه جا شده مطبش و تا ماه دیگه نیستش و من دار ...

کاملا مشرفم ب بیماری شما ی مدت علائم شیدایی و مدتی افسردگی حتما باید تحت نظر دکتر باشید 

عزیژم اون روش ها اثرشون تدریجیه،در فاصله ای که اونا اثر کنن ممکنه بعضیا کاری دست خودشون بدن قرص ها ...

حرفتون درسته ولی اینا اصولا موردای خیلی خیلی حاد باید تجویز بشه 

موردایی ک من باهاشون مواجه شدم طرف همش میگفت میخندید و ظاهرا هیچ مشکلی نداشت و یک شبه خودکشی کرد و همه خانوادش رفتن تو شک 

ولی مواردی هستن ک واقعا نیاز ب قرص نیست 

خب وقتی طرف خودش میدونه مشکل کجاس چرا خودشو مهتاد ب قرص کنه

بخدا گفتنش اسونه ترک این قرصا ب شدت سخته 

من خودم ی مدت ب اشتباه زاناکس میخوردم ب دلیل تشخیص غلط دکتر 

بعد ک دارومو عوض کردم نمیتونستم بخوابم استرس وحشناک میگرفتم دست و پام یخ میکرد بدنم میلرزید 

اون افسردگی شرف داره ب این عوارض....

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
پنج تا دارو همزمان شبا میخوردم  یکیش اسمش رهاگین ۵۰۰ بود

رهاکین نخور بجاش دپاکین که خارجی و گرونه از شنبه وارد شده، بجای سرترالین هم اسنترا بخور که تحت لیسانس و مواد اولیه از خارج میاد

من دو قطبی دارم   امروز بنابر اتفاق فهمیدم دکترم جابه جا شده مطبش و تا ماه دیگه نیستش و من دار ...

اگر مشکلی نداری با امشب و میتونی صبر کنی که فردا حضورا برو یکی از بیمارستانای دولتی دانشگاهی که کلینیک روانپزشکی دارن ویزیت شو ،اونجا استاد نشسته کارش قطعا خوبه

اگر هم نه میتونی الان بری ی بیمارستانی که اورژانس روانپزشکی داره ویزیت بشی داروهای ضروری تو بدن رضایت بذی برگردی خونه