2777
2789
عنوان

یه پیتزای سالم و خوشمزه برای بچه ها🤤⁦

| مشاهده متن کامل بحث + 3822 بازدید | 32 پست
اره به جز نمک تو آبش چیزی نمیخواد(حالا زیاد نمک نزنی شور بشه) درست کن انشالله برای شما هم خوب بشه🙏

مرسی گلم 

برق نداشتم 

الان وصل شد 

برم تو کارش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نه🤕فرصت نکردم پنیر ۲۰۲ میخرم برای آیه خیلللللی کم استفاده میکنم شاید در حد ۱ قاشق غذا خوری نهایتا ...

مرضی جون پنیر پیتزا واسه بچه مشکلی نداره آخه من شنسدم نازایی میاره و‌از این حرفا وگرنه پسرم عاشق پیتزاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرضی جون پنیر پیتزا واسه بچه مشکلی نداره آخه من شنسدم نازایی میاره و‌از این حرفا وگرنه پسرم عاشق پیت ...

عزیزم من تابحال در خصوص نازای چیزی نشنیدم🤣شایعه اس من از بچگیم عشقم پنیر پیتزا بوده و الان در مرز 31 سالگی به شدت بزا هستم😅😅😅😅شوهرم تو اون اتاق عطسه کنه من حامله ام😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اما در خصوص مضرات پنیر برای کودک یکبار از دکترش پرسیدم ایشون گفتن مصرف خیلی کمش مشکلی نداره اما زیاد از حدش میتونه باعت چاقی بشه و البته مواد نگهدارنده اش هم برای بچه خوب نیست

منم برای آیه خییییلی کم استفاده میکنم برای هر غذاش که پنیری باشه مثل لازانیا یا پیتزا شاید به زور یه قاشق پنیر بریزم پنیرم هم خیلی با کیفیته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer