2777
2789
عنوان

شوهرای کیا اینطورین؟! 😭

778 بازدید | 41 پست

اونقدرررر دلم پره از دستش دارم قلبم داره میترکه😭

اصلا یه جوریه که نمیتونم توضیح بدم چه طوری عذابم میده

برای ریز ریز خرید خونه ازم حساب میکشه و جیگرمو خون میکنه،خسیس نیستاااا،اصلا...ولی نمی فهمم مشکلش چیه!؟؟

سه روز پیش  برای چند تا خریدی تره بار که از اسنپ کردم اونقدر منو تو منگنه و فشار گذاشت،یهو قاطی کردم با گریه ،تموم لیمو ترش ها،هویج ها،فلفل دلمه ای ها رو دونه دونه کوبیدم کف اشپزخونه ترکوندم،همش جیغ میزدم میگفتم از ازدواج با تو پشیمونم،غلط کردم با تو ازدواج کردم،خودشم قاطی کرد نزدیک بود آخرش دستش روم بلند بشه که خودشو کنترل کرد رفت بیرون😢

روز قبلم پدر و.مادرم خونمون بودن،بازم اینترنتی گوشت خریدم،جلو اونها اونقدر بد رفتار کرد با من ،گفت چرا خود سر گوشت خریدی،چرا به من نگفتی،حس کردم خورد شدم، جلو خانوادم، مگه یک کیلو گوشت چیه که باید ازت اجازه بگیرم

اونم وقتی خودم شاغلم  الانم قهریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب دادت برسه... 

ای کاش میتونستم لااقل اینجا بغض چندین سالمو بشکنم منم درد دل کنم😔

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

والا یاخسیسه یا شکاک که ریزحساب ازت میگیره

بذارخودش بخره چرا خودتو عذاب میدی

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

خدا لعنت کنه این کرونا رو بخدا بیشتر مشکلات تقصیر کروناس همه تو خونه موندیم افسرده شدیم زود بهم میپریم اوضاع اقتصادی هم خراب بود خرابتر شده خدا خودش ب دادمون برسه

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خدا ب دادت برسه...  ای کاش میتونستم لااقل اینجا بغض چندین سالمو بشکنم منم درد دل کنم😔

اگه جنجالیه نگی سنگین تری. خیلی دل شکستن زیاده اینجا

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

عجیبه...انقد خرید بکن تا براش عادی شه چ میدونم مبلتو عوض کن تا ی حرکتی بزن ک عجیب باشه اخه چ رفتاریه!!!

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اگه جنجالیه نگی سنگین تری. خیلی دل شکستن زیاده اینجا

ن ب خاطر اون نیست... من عادت کردم حرفامو توو دلم نگه دارم... خیییلی خستم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)