2777
2789
عنوان

شوهرای کیا اینطورین؟! 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 41 پست
ماهانه خودش خرید میکنه،ولی یه وقتی پیش میاد دیگه!! منم آدمم،یعنی حق ندارم یه قالب پنیر بخرم؟! تازه ...

باهاش صحبت کن ی جورایی خرش کن مردا خیلی ساده تر از چیزی هستن ک ما فکر میکنیم ولی اگه واقعا دلش نخواد هیچکاری نمیکنه خدا بهت صبر بده خیلی سخته

خب انگار چون خبر نداشته بهش بر خورده. شوهرت بی خبر گوشت بخره خوشت میاد؟ حالا بهش بگو اینا رو سفارش د ...

دقیقا جمله ات درسته،یه بیسکوییت بدون اطلاع اش بخرم،بهش شدیدا برمیخوره

با اینکه خودم شاغلم و اونم در امدش خوبه 

به خاطر این رفتاراش  خییلی تو فشارم

با پول خودمم خرید کنم باید قایم کنم اون نبینه

اینم شد زندگی؟؟؟؟!!! 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی باید بهش بگم

گاهی قبل خرید بگو. گاهی بخر وبگو خریدم. قبل این که خودش ببینه. یه بار درمیون باشه تا عادت کنه. کم کم گاهی بگو عجله داشتم و مثلا مهمان داشتم و نشد بگم. ببخشید

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
 نمیدونم چی باید بهش بگم

از اوایل ازدواج حرف بزن از روزای خوبتون باهم بگو من همیشه بخاطر داشتن تو خداروشکر میکنم من هرچی بگم انجام میدی هرکاری بگم میکنی 🤣از این حرفا اخرشم بگو ازت ی خواهشی دارم ک میدونم ن نمیگی بعدش بگو یکم پول میخوام ک وقتی با بچمون میرم مغازه بچه دلش پیش چیزی نمونه من و تو بهترین پدر مادر دنیاییم از این حرفا البته بزار چن وقتی بگذره از دعوا

دقیقا جمله ات درسته،یه بیسکوییت بدون اطلاع اش بخرم،بهش شدیدا برمیخوره با اینکه خودم شاغلم و اونم در ...

خسیس نیست. انگار حس مالکیت و ریاست داره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
از اوایل ازدواج حرف بزن از روزای خوبتون باهم بگو من همیشه بخاطر داشتن تو خداروشکر میکنم من هرچی بگم ...

میدونی چیه من خودم شاغلم و درامد دارم،خیلی هارو از پول خودم میخرم که نفهمه،ولی از پوست  اشغال هایی که تو سطل زباله اس متوجه میشه کاااامل امار همه چیزو داره

تازه یکی از کارت هاشو داده دست من و.گفته هرچی میخوای بگیر،موضوع اینه اگه بگیرم دعوا میشه 

همه جاهم میگه کارت پر از پول دست خانوممه،وقتی از قبل اطلاع میدم یا اجازه میگیرم داد میزنه که چرا اجازه میگیری خودم کارت و دادم بهت واسه اینکارا

واسه همین میگم تو فشار و منگنه ام،اصلا نمیدونم چیکار کنم، چه کاری درسته، هر کاری میکنم دعوا میکنه، کلا هییییچ کاری نباید انجام بدم انگار😢😞

میدونی چیه من خودم شاغلم و درامد دارم،خیلی هارو از پول خودم میخرم که نفهمه،ولی از پوست  اشغال ه ...

خب قبلش اجازه نگیر زنگ بزن حال و احوال کن بگو اره اتفاقا میخواستم برم فلان چیزو بخرم گفتم قبلش زنگ بزنم صدای تورو بشنوم شارژ بشم برم و بیام یکم سخته کنار اومدن با این شرایط ولی ممکنه 

خسیس نیست. انگار حس مالکیت و ریاست داره

درسته،من همش احساس فشار و عذاب دارم

با اینکه ارومم ولی اصلا ادم تو سری خوری نیستم و منطقی  حرف میزنم،طاهرا قبول میکنه ولی دوباره از فردا نقطه سر خط همونه

خب قبلش اجازه نگیر زنگ بزن حال و احوال کن بگو اره اتفاقا میخواستم برم فلان چیزو بخرم گفتم قبلش زنگ ب ...

باور میکنی،دیگه میترسم به هر عنوانی حتی یه خرید ساده رو بهش بگم؟انگار عادت کردم به پنهان کاری واسه جلو.گیری از دعوا

باور میکنی،دیگه میترسم به هر عنوانی حتی یه خرید ساده رو بهش بگم؟انگار عادت کردم به پنهان کاری واسه ج ...

ن عزیزم با یکم زرنگی زنونه میتونی همچیو کنترل کنی اعتماد ب نفس داشته باش قوی باش گلم