2777
2789

سلام دوستان . من هفت ماهه قهرم جدا از شوهرم هستم . یبار درخواست طلاق توافقی دادیم و شوهرم راضی نشد طلاق بده. الانم دوباره ازم میخواد برگردم ولی هشت سال حدودا باهاش زندگی کردم . اخلاقای بدی داره که نه اصلاح میشه و نه قبول میکنه اشتباهه ‌. بددهن عصبی و پرخاشگر گاهی کتکم میزنه بشدت بدبین به خونواده م، تو خونه فحش و نفرین های ناجورشون میکنه، تا تقی به توقی هم میخورد میگفت طلاق بگیر برو خونه بابات مهریه ببخش ... بچه هم نداریم مشکل ازونه ضعیفه ولی بمن میگفت تو بچه دار نمیشی هر زنی داشتم بچه دار میشد .تاپیکای قبلیمم هست. خوبی هم داره بشدت مسئولیت پذیر هست .

حالا ک ۷ ماهه سخت ترین روزارو گذروندی دیگ برنگرد..

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحش

کتک

تحقیر

تحمل بالایی میخواد 🤔

اگ خواستی برگردی اول باید برید دکتر و تو روش بگه شما مشکل داری تا بفهمه و حتما تعهد بده که نه کتک دگ بزنه نه توهین کنه 

حق طلاق بهت بده ازش ی سفته ۱۰۰میلیونی بگیر ک توهین یا کتک بزنی میزارم اجرا تا آدم بشی 

عزیزم این که ناتوانی داره واسه بارداری جزء شرایط طلاق نیست؟ همینجوری فقط برام سوال بود آخه خیلی زو ...

نمیدونم فکر کنم زمانی میشه عامل واسه طلاق که هیچ اسپرمی نداشته باشه . شوهرم مشکل تعداد و تحرک داشت ولی نه اینکه اصلا نشه

دقیقا چند ماه هر شب اشک و گریه بود باز برم و برگردم با چ رویی اصلا بیام پیش خونوادم و از کجا معلوم ب ...

پس ی بار برا همیشه تمومش کن . مگه چند بار زندگی میکنی ک همچین ادمی و بخوای تحمل کنی

عزیزم تجربه خودم میگه زندگیتومفت ازدست نده بعدا برات حسرت میشه.تاجایی که میتونی سعی کن زندگیتو بسازی. حالا که۷ماه قهر بودی به این راحتیا کوتاه نیا به غلط کردن بندازش و برو سر زندگیت.بزار ازت حساب ببره تا همیشه ترس ازدست دادنتو داشته با

شه و دست از رفتارش برداره.موفق باشی