2777
2789
عنوان

چرا اکثرا ناراحتن....

120 بازدید | 16 پست

چرا اکثرا تو سایت حالشون خرابه....اخه خدا چرا اینجوری میکنه دلم میخواد ی امشب خدا ب همه حال بده حال همه رو خوب کنه...خدا جون ب خدا هیچی نمیشه خسته شدم انقدر با استرس و دعا خوابیدن ک قراره فردا چی بشه  

·•●✿●•·

بگذار هر ثانیه، حالِ تو خوب باشد ،

بگذار رفتنی ها بروند

و ماندنی ها بمانند.

تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار ...

حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق

و شرایط و شخصی گره نزن !

بی واسطه خوب باش ،

بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند ...

شک نکن ؛ تو که خوب باشی ؛

همه چیز خوب می شود ،

خوب تر از چیزی که فکرش را میکنی ...

✍ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو سایت نیس همه  ملت حالشون خرابه ۹۰ درصدشون

🌸🍃من روزهای خوب را ،
من آرزویِ تمامِ مردمِ سرزمینم را آرزو می کنم ...
و می دانم که یکی از این روزهای بهاری ،تمامِ اتفاقاتِ خوب ، خواهند افتاد و درختانِ تحول ، جوانه خواهند زد
من بالای آسمانِ این شهر ، خدایی دیده ام که هر غیر ممکنی را ممکن می کند ،
می دانم روزی می رسد که خاطراتِ روزهای سخت را مرور خواهیم کرد ، نفسی عمیق خواهیم کشید و آرام , زمزمه خواهیم کرد ؛ " تمام شد " ...
من به معجزه ی امید و عشق ،
من به بزرگیِ پروردگارم،،،
ایمان دارم... 🍃🌸

انشالله به آنچه شایستگی شماست خواهید رسید

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹

هر کی داره به درد خودش میسوزه به خاطر همین 

ب خدا خیلیا رو دیدم عالی دارن زندگی میکنن اخه چرا خداجون دوساله هرچی بلاس رو سر ما اوار کردی واقعا نمیدونم چرا

منم همش استرس الکی دارم امشب رفتم خونه ی خواهر شوهرم همشون ناراحت بودند تو خودشون بودند منم حالم خرابتر شد برگشتم😕

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
منم همش استرس الکی دارم امشب رفتم خونه ی خواهر شوهرم همشون ناراحت بودند تو خودشون بودند منم حالم خرا ...

عزیزززممم.میدونم خیلی سخته دلم ی عالمه گریه میخواد ی عالمه ها

عزیزززممم.میدونم خیلی سخته دلم ی عالمه گریه میخواد ی عالمه ها

من جدیدا هرکسی که میمیره براش گریه میکنم  نمیدونم چم شده

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨