پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 عنوان حس ششم قوییییییی کسی هست؟ 218 بازدید | 65 پست اگر اومد بگه برمیگرده؟ دلتنگم شده؟ چکم میکنه؟ کی برمیگرده؟ وفاداره؟ نمیدونم شمارم سیوع تو گوشیش یا نه اینم بگه لطفا🙂💔 میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔 1400/02/20 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378ailinbanoo عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 5923 جریان رو از اور تعریف کن تا برات بگم منوبگوشوهرم دوستم داره ۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91622 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
icegirl_h عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 2716 جریان رو از اور تعریف کن تا برات بگم جنسیت نینیمو بگو😐😐😐😐 ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 جریان رو از اور تعریف کن تا برات بگم سه ساله با همیم توی دوتا شهریم دوریم خیلی تلاش کرد بیاد شهر من ولی هی یه مشکلی پیش میاد کلا دوتامون خیلی مشکلات داریم خیلیالانم کاتیم  میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
من_آیدا_هستم عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 1011 منوبگوشوهرم دوستم داره به نظرم داره ولی خیلی به رو نمیاره
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91622 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 سه ساله با همیم توی دوتا شهریم دوریم خیلی تلاش کرد بیاد شهر من ولی هی یه مشکلی پیش میاد کلا دوتامون ... یعنی همدیگرو تا حالا ندیدین، مجازی دوستی؟ 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
من_آیدا_هستم عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 1011 سه ساله با همیم توی دوتا شهریم دوریم خیلی تلاش کرد بیاد شهر من ولی هی یه مشکلی پیش میاد کلا دوتامون ... اگه دوست داشته باشه برمیگرده
farnoosh74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 4006 جریان رو از اول تعریف کن تا برات بگم تصميميشو كي ميكيره جواب مثبت يا منفي؟
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 یعنی همدیگرو تا حالا ندیدین، مجازی دوستی؟ قسمت نشده 💔🙂 میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
1378ailinbanoo عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 5923 به نظرم داره ولی خیلی به رو نمیاره خیانت میکنه😕 ۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
پانداااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 اگه دوست داشته باشه برمیگرده 😐ممنونم چکم میکنه؟ دلتنگ شده؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔