2777
2789
عنوان

خواهش میکنم جواب بدین

97 بازدید | 14 پست

سلام من خیلی احساس تنهایی میکنم از هیچی توزندگیم راضی نیستم چن بارم رفتم پیش روانپزشک یمدت خوب شدم ولی دوباره به حالت داغونم برگشتم هیچی خوشحالم نمیکنه تاحالاعاشق هرکیم شدم یایکی دیگه رو میخواسته ودوسم نداشته یا گذاشته رفته خیلی دلشکستم خیییلی خسته شدم نمیدونم چیکارکنم هرنذریم بگین تاحالاانجام دادم ولی حاجت نگرفتم هرلحظه از زندگیم غمگینم تودورهمیا و گردش وقتی همه میخندن وخوش میگذرونن من بااینکه مشکل خاصیم ندارم توزندگیم خییییلی احساس تنهایی و غم میکنم بعضی وقتااونقد دلم میگیره احساس میکنم دارم دیوونه میشم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم زیر نظر دکترت باش و دارو برات لازمه تا به ارامش برسی .  درکنار دارو سرگرمی هایی برای خودت پیدا کن حتما نباید دوستی با جنس مخالف باشه . کتاب بخون  بافتنی بباف جدول حل کن .کارهایی که سرتو موقت هم شده گرم میکنه. 

بازم زیر نظر دکترت باش و دارو برات لازمه تا به ارامش برسی .  درکنار دارو سرگرمی هایی برای خودت ...

خیییلی ازاین کارا میکنم خیییلی تلاش میکنم سرمو یجوری گرم کنم عاشق کتاب خوندنم میرم کارآموزی فیلم میبینم و....ولی بازم اونقد دلتنگیم زیاده که نمیذاره اصلا به چیزدیگه ای فک کنم

متولد ۷۸ام

منم تقریبا تو شرایط شما بودم

ولی بعدش خب احساس کردم خیلی دارم سخت میگیرم

دوست خوب داشتن هم خیلی تاثیر داره

حاجت و نذر هم که حالا از نظر من خرافاته شاید یکمم اون ذهنتو درگیر میکنه

منم تقریبا تو شرایط شما بودم ولی بعدش خب احساس کردم خیلی دارم سخت میگیرم دوست خوب داشتن هم خ ...

اره دیگه دارم میبینم خرافاته هییییچ تاثیری نداشته توزندگیم فقط وقتموگرفته دوستم یه دوست خییلی خب دارم ولی مامانم میگه دوست نمیدونم خونه آدموازهم میپاشه و زیادصمیمی نشو و....دیگه اونقد دراین موردباهاش بحث کردمم آخرش گفتم باشه حق باتوعه خودمم احساس میکنم خیلی سخت میگیرم هممه اطرافیانم اینومیگن بهم ولی دست خودم نیس

خیییلی ازاین کارا میکنم خیییلی تلاش میکنم سرمو یجوری گرم کنم عاشق کتاب خوندنم میرم کارآموزی فیلم میب ...

افکارتو مرور نکن گاهی لازمه که فراموشی لحظه ایی بگیری هرموضوعی که ازارت میده رو متوقف کن در ذهنت. 

افکارتو مرور نکن گاهی لازمه که فراموشی لحظه ایی بگیری هرموضوعی که ازارت میده رو متوقف کن در ذه ...

واقعا بعضی وقتا اونقد این فکرا ذهنمودرگیر میکنن که متوقف کردنشون دست خودم نیس اون لحظه دعامیکنم خدایا توروخداهمین الان فراموشی بگیرم ایناروفراموش کنم

واقعا بعضی وقتا اونقد این فکرا ذهنمودرگیر میکنن که متوقف کردنشون دست خودم نیس اون لحظه دعامیکنم خدای ...

عزیزم بخش زیادیش با دارو کنترل میشه وبخش دومش خود شما هستی که بکمک روانشناس وجایگزینی فکری خوب و راهکار برای روبرو شدن با افکار مزاحم. موفق باشید.