2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله حاجتروا شید

ولی مطمئنی این حدیث معتبره؟

منبع داره؟

اگر طرف حاجت نگیره از دین و پیامبر زده میشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

"بسم الله الرحمن الرحی

🌸🍃"قُلِ اللَّهُمَّ فاطِرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ عالِمَ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ أَنْتَ تَحْكُمُ بَيْنَ عِبادِكَ فِي ما كانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ"
«46» سوره زمر🍃🌸

🌸🍃"وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
(80) سوره اسراء🍃🌸

🌸"وَقُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً"
(81) سوره اسراء🍃🌸

🌸🍃"وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَساراً"
(82) سوره اسراء🍃🌸

🌸🍃"وَقُلْ رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَیْرُ الرَّاحِمِینَ"
(١١٨) سوره مومنون🍃🌸

✨ دعای کارگشایی✨

═══✼🍃🌹🍃✼═══

🌹🌻 بعد از نماز مغرب امشب تا اذان صبح فردا
 فرصت دارین تا قرآن رو باز کرده صفحشو کامل بخونین و پیام قرآن را برای خودتون ببینین
و دعای کارگشایی قرآن و صدقه را لای همون صفحه گذاشته بعد از گرفتن حاجت؛
صدقه رو رد کرده و اون دعای قرآنیو به آب جاری تمیز 

ان شاء الله حاجتروا شید ولی مطمئنی این حدیث معتبره؟ منبع داره؟ اگر طرف حاجت نگیره از دین و پیا ...

شما هیچوقت نباید از خدا واحادیث ناامید بشین یا زده بشین شاید اون نیتی که شما میکنین به نفعتون نیست وفقط خدا از این بابت مطلعه

"بسم الله الرحمن الرحی 🌸🍃"قُلِ اللَّهُمَّ فاطِرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ عالِمَ الْغَيْبِ وَ ال ...

عزیزم منظور از دعای کارگشایی قرآن چيه؟ چيو باید بنویسیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم همون آیه های بالا روکه نوشته

پس اول قرآن رو باز کنم، بعد پیام اون صفحه رو بخونم بعد این آیه ها رو بنویسم و همراه صدقه بذارم لای قرآن درسته؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پس اول قرآن رو باز کنم، بعد پیام اون صفحه رو بخونم بعد این آیه ها رو بنویسم و همراه صدقه بذارم لای ق ...

نه مثل فال حافظ که می گیرن 

قرآن باز کنید هر صفحه ایی که اومد بخونیدش اون میشه پیام قرآنتون

نه مثل فال حافظ که می گیرن  قرآن باز کنید هر صفحه ایی که اومد بخونیدش اون میشه پیام قرآنتون

دمت گرم❤❤❤