2777
2789

از فامیل فقط کلاهبرداری برامون موند خودشون پولمونو بالا کشیدن خودشونم دستمون حرف میزنن که چرا اینا خونه ندارن! 

ارث دو تا بابابزرگمو هم بالا کشیدن/: 

میدونم مشکل از بی سیاستیه مامان بابامه اما کاش پولو بالا میکشیدن گم میشدن دیگه! نه اینکه الانم رفت آمد نحسشون باهامون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادگی بگین کرونا داریم به همشون زنگ بزنید الرته دور لز جون همتون دیگه نمیان خونتون 😁😁🤣🤣🤣

اینا آنقدر جون سختن کرونا هم گرفتن هیچیشون نشد! فقط همون دوره بابابزرگمو فوت شد همه بدبختی‌های کفن دفن افتاد گردن ما اونام خوابیدن تو خونه

یه دوبار که اومدن و شما نرفتین دیگه نمیان دقیقا عموی منم ارث بابامو بالا کشید ارث بچه یتیم. دیگه با ...

شاید باورت نشه ما کلا نمی‌ریم البته منظور من از رفت آمد کلا ارتباطه!

خیلی بده فامیل آد م بد باشه ،من یع مدت کما بودم همشون الکی اومدن برام سیاه پوشیدن ،همه جا پخش کرده بودن دختره مرده،دیگه قبر هم برام کنده بودن پیش بابا بزرگم 😐😔

ولی به هوش اومدم ،اودن بالا سرم گفتن چطور به هوش اومدی ،

الانم بابامونو اینقدر باهامون بد کردن که نگو

جرعت ندارم برم بیرون یا مدرسه ،یاد بابام دادن و بهش گفتن دخترتو نزار بره دانشگاه ول  میشه😡😡😡

منم پای بیشترشونو بریدم از خونه مون ولی هنوز دخالت دارن

تلاش میکنم تا به هدفم  برسم