2777
2789

سلام دوستان یه سوال داشتم امسال به خاطر اموزش مجازی من واسه امتحان نهایی رو نمره های کم که فقط قبول بشم تمرکز کردم هدفم رشته های  پیراپزشکی مثل پرستاری یا فیزیو و ... هست میشه لطفا بگین ایا معدلتون تاثیر داشته رو قبولی رشته هاتون؟ معدلتون چند بوده و چه سالی هستین ؟ 

❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم افطاره از بس گشنمه پیراپزشکی رو خوندم پیراشکی😍😍😍😂😂😂

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

دوستان اگر کسی مشاور تحصیلی میخواد با قیمت مناسب و کار خوب میتونم بهتون معرفی کنم

دو روز هم بهتون رایگان مشاوره و برنامه ریزی میده اگر راضی بودید تمدید کنید

هرکس نیاز داره درخواست دوستی بده تا شمارش بدم

یعنی اگه معدل مثلا ۱۳ هم باشه مشکلی هست ؟؟؟

نه بابا عزیزم - مهم کنکوره شما معدلت 20 باشه ولی تو کنکور همه درسارو پایین 10 بزنی امکان قبولی نیست- ولی معدلت 10 باشه ولی همه درسارو بالای 60 بزنی قبولی