2777
2789
عنوان

شیرخشک برای نوزاد تازه متولد شده

22884 بازدید | 19 پست

آپتامیل یا بیومیل؟

سلام 

خواهرم‌میگه آپتامیل بگیر 

خواهر شوهرم میگه بیومیل 

بر اساس تجربه خانوادگیم، ما شیر نمیایم و شیر نداریم .بچه هامون شیرخشکی بودن، میترسم منم همینجور باشم .شب اول توی بیمارستان بچه گرسنگی بکشه و زردی بیاره . 

نمیدونم چه شیرخشکی بگیرم و با خودم ببرم .

لطفا راهنمایی ‌کنید. ممنون . 

منوببلاک دادم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببلاک میگن سنگینه . 

اتفاقن خیلی خوبه برای دستگاه گوارش نوزاد روی قوطیش هم نوشته من پسرم حساس بود چند تا شیر خشک امتحان کردم بیومیل خیلی مضخرف بود اپتامیل هم خوب بود ببلاک عالی بود، نان هم بد نیس

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
ببلاک و اپتامیل خوبه، بیومیل چون چربه یبوست میاره

از اینترنت که سرچ کردم. واسه شیرخشک ها همه رو نوشته خوبه و به معده سازگارا و اسهال نمیخره و یبوست نمیخره و ...

آدم نمی دونه کدومو بگیره . 

شیر خشک آپتامیل HA1 دشمن آلرژی

این فرمول حاوی ترکیباتی است که از بروز آلرژی در نوزادان زیر 6 ماه جلوگیری می‌کند. این نوع با اندکی آب پنیر، هیدرولیز شده است که موجب تحریک رشد لاکتوباسیل و بیفیدوباکتریا می‌شود. از این طریق سیستم ایمنی نوزاد تقویت شده و از ابتلا به عفونت‌ها و بروز آلرژی جلوگیری خواهد شد.

شیر خشک آپتامیل HA2

ترکیب این نوع از شیر خشک هیدرولیز شده، کاملا مناسب برای نوزادانی است که به انواع شیر حساس هستند. مصرف این نوع تا 40 درصد از ابتلا و بروز انواع واکنش‌های آلرژیکی جلوگیری خواهد کرد. توجه به تامین ویتامین‌ها و انواع مواد مغذی مورد نیاز برای رشد نوزاد، از دیگر مزیت‌های این شیر خشک برای کودکان محسوب می‌شود.

شیر خشک آپتامیل PDF برای نوزادان زودرس

این محصول چاره‌ای مناسب برای تغذیه نوزادانی است که زودتر از 38 هفتگی متولد می‌شوند. در واقع از آنجایی که نوزادان نارس نیاز به تغذیه مناسب با دستگاه گوارششان و تغذیه با کیفیت‌تری نسبت به سایر نوزادان دارند، این فرمول تهیه شده برایشان بسیار مناسب و مفید است.

فرمول این نوع از شیر خشک شامل اسیدهای چرب ضروری برای نوزاد و همینطور اسیدهای چرب با زنجیره‌ای متوسط است که هضم ساده‌تری را برای نوزادان دارد. این موضوع از ابتلا به یبوست آنها (که مشکل بسیاری از نوزادان نارس است) جلوگیری می‌کند. بعد از ترخیص از بیمارستان می‌توان برای تغذیه نوزاد از این محصول طبق وزن نوزاد استفاده کرد.

ببلاک میگن سنگینه . 

من مشکلی باهاش نداشتم بعد یکماهم ببلاک کامفورت دادم مخصوص دلدردیا برای زردی هم ببلاک شیرخوبیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بدو تولد ببلاک ۱ دادین و بعدش کامفورت . 

بله عزیزم از بدو تولد ۱ دادیم نفخ میکرددلدرم داش دکتر میگف بخاطر پرخوریم هس دوباره کامفورت داد تا حتی ۸ماهگی بهش کامفورت دادم