2777
2789

من دو روز پیش بدن درد گرفتم و بینیم کامل بسته شد که نمیتونستم بو رو تشخیص بدم خلاصه شبش بوخور دادم کلی دارو اینا خوردم و خوابیدم دیروز صبح که پاشدم بینیم باز شده بود و بو رو تشخیص میدادم ولی گلوم خیلی درد گرفته بود و یکم سر درد داشتم. دیگه رفتم دکتر سه تا امپول و سرم برام نوشت اومدم خونه زیاد حالم خوب نبود خوابیدم وقتی پاشدم بشدت گلوم درد میکرد ابجوش عسل خوردم یکمم تب داشتم دارو خوردم ویکم بهتر شدم

دیگه عصر که شد سرفه هام شروع شد ولی هیچ چیز دیگه ای نبود نه سرد درد نه تب نه گلو درد نه بدن درد تا همین الان حالم خوبه خوبه از دیروز عصر تاحالا.سرفمم از ظهر تاحالا خیلی کم شده

بنظرتون حساسیت فصلیه یا کرونا?

دکترم که گفت حساسیت هست شما چی میگید?

ممکنه بازم حالم بد بشه یا دیگه خوب شدم?

الان اصلا حس مریضی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ولی منم مث تو بودم کرونا گرفتم روز ۱۳ امم هست حساسیت فصلی نیست مرتب اکسیژن خونتو چک کن کرونا هم باشه گرفتیش تو خب درمانش شروع کردی فقط ی دکتر عفونی یا داخلی برو بگو همه چیو

بدن دردم اونجوری نبود که خیلی کم ینی مثل وقتایی بودم که سرمامیخوردم همینجوری میشدم همیشه

من داروسازم ۳بار متنتو خوندم تب بدن درد،احتقان بینی سرفه اینا همه کروناست عزیزم 

حساسیت سرفه داره ولی بدن درد و تب نداره هرچند اگه حساسیت خیلی شدید باشه یکم کوفتگی بده ولی دیگه تب رو صد درصد نداره

من داروسازم ۳بار متنتو خوندم تب بدن درد،احتقان بینی سرفه اینا همه کروناست عزیزم  حساسیت سرفه د ...

حساسیت منظورم سرماخوردگیه سادس اخه یشب بارو زد هوا سرد شد از همون شب بود که گلوم عفونت کرد

ولی تبم خییییلی کم بود دکترم که گفت اصلا تب نداری خودم اینجوری احساس کردم بدن دردمم اونجوری نبود که از پا بندازتم در حد بیحالی بود

من ۱۲ روزه حالم بده تو خوب خوبی دیگه فقط تست بده پیشگیری کن اگه ناقلی کسی نگیره خدایی نکرده

من فقط دو روز حالم بد بود الان تقریبا 24ساعته خوبه خوبم تمام کارا خونمم میتونم انجام بدم مثل روزای عادی

ولی من تست ندادم اصلا

باید پس یه تست بدم مطمعن شم

من فقط دو روز حالم بد بود الان تقریبا 24ساعته خوبه خوبم تمام کارا خونمم میتونم انجام بدم مثل روزای ع ...

اگه یکی دو روز دیدی خوب نیستی تست بده نذار دیر شه فقط دمنوش و اینام بخور