2777
2789
عنوان

پسر بی معرفت من

493 بازدید | 26 پست

سلام خانوما

من یه پسر یک سالو یه ماهه دارم که واقعا براش پیر شدم بس که این از اول مشکل داشت مخصوصا خواب

وقتی میخوام جایی برم میزارمش پیش کسی برمیگردم اصلا منو تحویل نمیگیره ، بعدش که یاد شیر افتاد میاد طرفم، بغل باباش بره دیگه بغل من نمیاد ، باباش اصلاوقت نداره یه بازی یه دقیقه ای بکنه براش، کلا به نظرم قدر نشناسه، دلمو خیلی میشکنه بااینکه کوچولوا، نمیخوام بزرگ شد ایتجوری باشه، یا اگرم شد من برام مهم نباشه چه کار کنم خیلی حس بدیه

یکسالشه ها

بذار بزرگتربشه بعد غصه بخور

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی بچه داری اولین شرط آرامش اینه که بدونی هیچی موندگار نیست و همه رفتارای بچه ها مقطعیه..و اینکه مادر یعنی عشق بی قید و شرط...بی چشمداشت...و اینکه پسر بچه ها حدودا ۲ سال و تیم به بعد یه حورایی عاشق مادرشون میشن..آخ که نمیدونی چقدر شیرینه به زودیه زود طعمش رو میچشی

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
توی بچه داری اولین شرط آرامش اینه که بدونی هیچی موندگار نیست و همه رفتارای بچه ها مقطعیه..و اینکه ما ...

خدا کنه، میگم نکنه اینقدر بهش محبت میکتم خسته شده، کلا ازمن که مدام جلو چشمشم خسته شده ، خیلی غصم میگیره

انگار حرفای منو میزنی پسر منم همینطوری هست منم گاهی دلم خیلی میشکنه الان16 ماهشه از 8ماهگی میگفت بابا الانم میتونه بگه مامان ولی کاملا کاملا مشخصه لج میکنه بهم نمیگه مامان گاهی بهم میگه عمه ولی مامان نمیگه

جایی که باباش باشه اصلا طرف من نمیاد خصوصا طرف فامیلای شوهرم 

گاهی شوهر نامردم فکر میکنه من بهش نمیرسم که به اون می‌چسبه 

گاهی واقعا اشکم در میاد مامانم میگه بچه اس صبر کن خوب میشه میگم همین الان که شیر میخواد باید به من وابسته باشه بعدا که عمرا بیاد

[QUOTE=189782259]توی بچه داری اولین شرط آرامش اینه که بدونی هیچی موندگار نیست و همه رفتارای بچه ها مقطعیه..و اینکه ما ...[/QUOTE

خدا کنه همینطور بشه بچه منم عین بچه اسی همینطوره

گاهی اشکام ناخودآگاه میریزه خصوصا وقتی جلوی بقيه این رفتار رو داره و بقیه مسخره میکنن

انگار حرفای منو میزنی پسر منم همینطوری هست منم گاهی دلم خیلی میشکنه الان16 ماهشه از 8ماهگی میگفت باب ...

عزیزم ، محبت زده میشن انگاری ، من که وقتی جایی میرم همش در حال غصه خوردنم بس که پسرم بی محلم میکنه، خب مادرم خیلی دوسش دارم اونم باید معرفت داشته باشه یه ذره 

[QUOTE=189782259]توی بچه داری اولین شرط آرامش اینه که بدونی هیچی موندگار نیست و همه رفتارای بچه ها م ...

وای گفتی، جلو بقیه که هیچی، جدیدا برای اینکه بی محلم نکنه تو جمع خودمو تشونش نمیدم، حداقل قلبم درد نمیگیره

عزیزم ، محبت زده میشن انگاری ، من که وقتی جایی میرم همش در حال غصه خوردنم بس که پسرم بی محلم میکنه، ...

دقیقا منم همینطورم 

این خودش کمه حرفا و مسخره کردن‌های اطرافیان دیگه حال آدمو بدتر میکنه