2777
2789

گلم میشه بیای در مورد قرص مخمر آبجو میشه بگی چاقیش چطور بوده عوارض نداشتهgod_is_king@

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

اونایی که بلدن تگ کنن میشه کاربری که نوشتومو تگ کنید واسه من نمیشه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص چیه ؟! هر شب یک سیب زمینی آبپز بخور    

واسه خودم نمیخوام واسه یکی میخوام خیلی کم اشتهاست کم میخوره نمیتونه زیاد بخوره

چقدر میخوای چاق بشی منم دلم میخواد ۱۰کیلیو چاق بشم

من چاقم 🥺واسه یکی دیگه پرسیدم

قرص هیمالیا

چاقیش چطوریه عوارض که نداره

من قبل اینکه کرونا بیاد باشگاه رفتم یه چند ماه مربیمون قرص جیسینگ واسم سفارش داد از ۵۳ رسیدم به ۶۲ البته تغذیه و ورزش هم سفت و سخت کنارش داشتم اشتهام زیاد میشد همش میخوردم فقط خیلی هم خوش هیکل شدع بودم ولی این کرونای لعنتی اومد همه چی رو ریخت به هم دیگه نتونستم باشگاه برم وزنم کم نشده ولی انگار لاغرم باز