سلام بچه ها من پریودیم همیشه روز 6 اینا لکه دارم اما این ماه ک مریض بودم ب شدت کم بود ولی علایم پریودی رو داشت ینی همراه با درد و کمر درد و دل درد و اینا و فک میکنم 5 روزه تموم شد البته من شک دارم 7 میخام برم حمام .بنظرتون این لانه گزینی نیست؟چون سابقه نداشته انقد کم باشه مریضیم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🙁🙁🙁نه ۵روز خونریزی کردی بعد بارداری؟پریود یعنی باردار نیستی عزیزم
دعا کن منم پریود بشم این ماه خیلی عقب انداختم اه..باردارم نیستم بی بی منفی بوده
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
وای من ی ماه لکه بینی داشتم مرده بودم از ترس بارداری😐😂💔
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
وای من ی ماه لکه بینی داشتم مرده بودم از ترس بارداری😐😂💔
لکه بینی بارداری آره . ولی لانه گزنینی کوتاهه
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤