2777
2789

مادرم 14 روز هست که به کرونا مبتلا شده. ریه هاش درگیر نشده بود ولی ضعف و بی حالی شدید داشت. هر روز میبردیم بیمارستان و رم دسیبر تزریق میکردن. پنج شنبه درمانش تموم شد. ولی همچنان ضعف و بی حالی شدید داره طوری که حتی نمیتونه راحت حرف بزنه و از سرجاش بلند بشه. خیلی به تغذیش میرسیم انواع ویتامین و مواد غذایی مغذی بهش میدیم ولی اصلا حالش خوب نمیشه. چیکار کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی مواد مغذی که میگن بهش میدم.خیلی میترسم.کسی همچین تجربه ای داشته؟ چرا خوب نمیشه؟

توکل بر خدا بنیه اش ضعیف شده کله پارچه ..مواد مغذی داخل شیر موز بجای شکر عسل بریز تو شیرموز کم کم بخوره

پسر دایی و دایی منم گرفتن ۶۰درصد ریشونم درگیر بود میگفتن بیمارستان حالمون خوب بود بعد اینکه مرخص شدیم مثلا باید خوب میشیدیم ولی بدتر ضعف و بی حالی داشتیم ک خیلی بدتر گذشت از روزایی ک تو بیمارستان بودن بعد یک ماه ضعف و بی حالیشونم رفت الان خوب شدن 

منظورم اینه این مریضی ی مدتی داره ک حتما باید بگذره و از بدن بره تا طرف دوباره سرپا بشه 

توکل بر خدا بنیه اش ضعیف شده کله پارچه ..مواد مغذی داخل شیر موز بجای شکر عسل بریز تو شیرموز کم کم بخ ...

هر روز بهش شیر موز خرما- انبه- شربت لیمو عسل - ویتامین ت - آب هویج پرتقال - هر روز گوشت مرغ-گوسفند- جیگر گوسفند همراه با کلی قرص و شربت ویتامین میدم. اصلا فرقی نمیکنه

پسر دایی و دایی منم گرفتن ۶۰درصد ریشونم درگیر بود میگفتن بیمارستان حالمون خوب بود بعد اینکه مرخص شدی ...

خیلی ممنون که این و میگی. دارم از دلشوره میمیرم. الان اداره هستم اصلا تمرکز کار کردن ندارم

هر روز بهش شیر موز خرما- انبه- شربت لیمو عسل - ویتامین ت - آب هویج پرتقال - هر روز گوشت مرغ-گوسفند- ...

خدا خودش کمکش کنه شما هم خسته شدید نذر ۱۰۰۰ تا صلوات برلی شهید سید مجتبی علمدار کنید رد خور نداره

خیلی ممنون که این و میگی. دارم از دلشوره میمیرم. الان اداره هستم اصلا تمرکز کار کردن ندارم

نگران نباش شما ادامه بده ب تقویت کردنشون کم کم خوب میشن انشالله ی مدتی داره باید بگذره دیگه همشم تو فضای بسته نگه ندارینش با ماشینم شده ببرینش ی بادی بهش بخوره حالوهواش عوض بشه