2777
2789
عنوان

مفید بودن تاب نوزاد برای خواب بهتر

935 بازدید | 11 پست

نوزاد پنج ماهه ی من خیلی سخت به خواب میره..کلافه میشه و گریه میکنه گاهی اوقات شده با اینکه خوابش میاد تا ۶ ساعت نتونسته بخوابه از هر روشی برای خوابوندش استفاده کردم ولی جواب نگرفتم..کسی هس که از تاب نوزاد برای خوابوندن بچش کمک بگیره؟؟

بچه ی من رو پا عدات کرده نوزادی کولیک داست رو پا میذاشتم عادت شد واسش طول روز کلا رو پام میخوابه بذارم زمین بیدار میشه😐۸ ماه و نیمشه الان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من دوسالشه هنوزم رو تاب میخوابه

میشه بگین تاب بچتون از کدوم مدل هاست؟..میخام بخرم ولی نگرانم که ی موقع بعد خواب بیوفته از تاب..اگه بشه عکسشو بفرستین

بچه ی من رو پا عدات کرده نوزادی کولیک داست رو پا میذاشتم عادت شد واسش طول روز کلا رو پام میخوابه بذا ...

وااای پس چجوری به کاراتون میرسین خیلی سخت میشه که اینجوری😣