2777
2789
عنوان

چرا گاهی خوابشو میبینم😔

229 بازدید | 25 پست

من از بچگی عاشق پسرعموم بودم اما اصلا بهش رو نشون نمیدادم😑ولی حس میکردم اونم منو دوست داره. چون بهم نگفت،مطمئن نیستم که واقعا دوست داشته یا نه. بهرحال منم هیچ کاری نمیکردم که نشون بدم بهش علاقه دارم😐خلاصه سالها گذشته هم اون ازدواج کرده هم من. من واقعا شوهرمو دوست دارم و زندگی خوبی هم دارم و خداروشکر از همه چیز زندگیم راضی ام. شوهرمم مرد خوبیه. مشکلم اینه که گاهی وقتا خواب پسرعمو مو میبینم😐خودمم نمیدونم چرا. مثلا دیشب کلا خوابش دیدم. گاهی وقتا بیدار میشم اعصابم بهم میریزه و گریه میکنم. واقعا نمیدونم چیکارکنم🙁اینم بگم که عمومو خیلی کم میبینم الان مثلا یکسالو نیمه که ندیدمش. 

ناخودآگاهت درگیره

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

بش فک میکنی

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره گاهی یادش میوفتم😔یعنی بخاطر اینه؟ ولی شده خیلی وقتا که اصلا یادش نبودم ولی خوابشو دیدم

نمی‌دونم منم اینطوریم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

اگه بهش فکر نمیکنی که خب ناخوداگاهت درگیره، چون نتونستی باهاش کنار بیای اون ته تهای دلت مونده، داری سرکوبش میکنی و باهاش مبارزه میکنی به خاطر همین سر از خواب هات درمیاره

داستانت منو یاد دختر دایی بابام انداخت از هفت سالگی دوستش داشتم مثل تو فک میکردم۲۰ سال طول کشید وقتی همه فهمیدن تازه شروع کردن فیس و چس اومدن ۳۳ سالمه بخاطر خریت ازدواج نکردم چقدر تحقیر شدم باعث شد تو بازار انقدر تلاش کنم صاحب همه چی شم بگم خدایا شکرت که بهش نرسیدم ولی در کل تو گناهی نداری خوابها طبیعیه منم  اینجوری بودم چون تو ضمیر ناخوداگاه مغزت مونده تو خوشبخت ترینی👍

چیکار باید کرد؟🙁

نمی‌دونم :( برای منم بعضی وقتا پیش میاد

سرتو به کارای دیگه گرم کن تا ذهنت درگیر مسائل دیگه‌ای بشه، شاید تاثیر داشته باشه 💕

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...