2777
2789
عنوان

چرا گاهی خوابشو میبینم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
داستانت منو یاد دختر دایی بابام انداخت از هفت سالگی دوستش داشتم مثل تو فک میکردم۲۰ سال طول کشید وقتی ...

دقیقا منم از اینکه باهاش ازدواج نکردم پشیمون نیستم. از زندگی فعلیم راضی ام. ولی خب این خوابا اعصابمو بهم میریزه. یا اگه ببینمش یجوری بهم میریزم.البته کم میشه ببینمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس بدیه🙁 وقتی بیدار میشم کلافه ام. 

اوووهوم منم وقتی بیدار میشم میگم چی چی میخوای از جونم من سعی کردم فراموشت کنم پس چرا راحتم نمیذاری 😞یکی بهم میگفت شاید اونم هنوز بفکرته و بخوابت میاد ،نمیدونم والا الان به چه دردم میخوره بفکرم باشه 

نمی‌دونم :( برای منم بعضی وقتا پیش میاد سرتو به کارای دیگه گرم کن تا ذهنت درگیر مسائل دیگه‌ای بشه، ...

همین کارو میکنم خداروشکر خودمو سرگرم کارای هنری میکنم همیشه.😔 مرسی عزیزم❤

دقیقا منم از اینکه باهاش ازدواج نکردم پشیمون نیستم. از زندگی فعلیم راضی ام. ولی خب این خوابا اعصابمو ...

من خوشحالم بهش نرسیدی و با یکی که الان خوبی ازدواج کردی وگرنه ب عدالت روزگار شک میکردم تو رو خدا دوست داشته و از خوبهات ناراحت نباش تو که دست خودت نی خوابه پیش میاد بخاطر ضمیر ناخواگاهت ب مرور کلا فراموش میشه

دقیقا منم از اینکه باهاش ازدواج نکردم پشیمون نیستم. از زندگی فعلیم راضی ام. ولی خب این خوابا اعصابمو ...

تاپیک مفیدی بود از سر گذشتش لذت بردم که خوب تموم شده بعد میگن مردا چرا میاد اینجا میام ادمای انسان رو میبینم لذت میبرم حالم خوب میشه چه تجربه های قشنگی بدست اوردم از هم صحبتی های با بعضی افراد

اگه برات مهم نبود وقتی می دیدیش به هم نمی ریختی، سعی کن برای خودت حلش کنی و با خودت کنار بیای .

ببین نمیدونم چرا اینجوریه ولی گاهی عاشق آدم هایی میشیم که از آدمی که الان تو زندگیمون هست ممکنه پایین تر باشن، ممکنه بدون اون آدم‌ها ما خوشبخت تر باشیم ولی اون آدم‌ها توی ذهنمون میمونن، سعی کن بهش فکر نکنی، باهاش کنار بیا، پرونده شو توی ذهنت ببند، الان تو خوشبختی و همین مهمه