2777
2789
عنوان

بنظرتون بگیرم روزه یا نه

217 بازدید | 30 پست

سلام  چن روزه شوهرم کرونا گرفته و من از اول روزه  گرفتم تا الان   امروز دکتر میگفت نگیر   چون تو  منفی شدی مدام باید مایعات بخوری و تقویت باشی    و از طرفی دلم نمیاد واس این چن روز نگیرم چ کنم بنظرتون شما  باشین چ میکنید  شوهرم تو هال میخوابه من اتاق ماسک دستکش و  الکل و وایتکس همه رو هم استفاده  میکنم در ضمن شوهرم هم رعایت حالمو  نمیکنه و دوس داره ک خودمم بگیرم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هیچ مشکلی نداری بگیر من کرونا گرفتم خوبم شدم العان ده روزه میگیرم هیچی میست خدا رو شکر ولی شب ها مایعات زیاد بخور خودتو ببند به شیر موز و شیر طالبی

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

لبنیات اصلا نخورین

هر روز تخم مرغ آبپز با مرزنجوش و پودر فلفل سیاه بخورین

حواستون به تهویه خونه باشه

در و پنجره ها باز باشه

مرتب آب و نمک غرغره کن

بخور سرکه سیب خونگی هم روزی دو سه بار انجام بدین

اگه هیچ مشکلی نداری بگیر من کرونا گرفتم خوبم شدم العان ده روزه میگیرم هیچی میست خدا رو شکر ولی شب ها ...

شوهرم اشتهاش زیاد شده و  بدن درد شدید و  اخلاقش افتضاح بد شده 

لبنیات اصلا نخورین هر روز تخم مرغ آبپز با مرزنجوش و پودر فلفل سیاه بخورین حواستون به تهویه خونه با ...

بخورش چطوره و تخم مرغ برای شوهرم میگن بده چون  کرونا رو نباید لبنیات خورد 

عزیزم اصلا نگیر شما باید الان هم مراقب خودت باشی هم دائم به همسرت برسی الات دیگه بهت واجب نیست

حیفم میاد چون چن روزه  مونده و همشرو گرفتم 

بخورش چطوره و تخم مرغ برای شوهرم میگن بده چون  کرونا رو نباید لبنیات خورد

گلم

تخم مرغ که لبنیات نیست

تخم مرغ آبپز با مرزنجوش و فلفل سیاه روزی یکی حتما بخورین

غذاهی سنگین و چرب و گوشت اینا نخورین

آب جوجه و سوپ مقوی بخورین