2777
2789
عنوان

سوتی دادم ؟! بیاید !

147 بازدید | 16 پست

با دوس پسرم که خیلی وقت بود کات بودیم ( سر رفتارا و گیرای من و دعواهای من کات کرده بودیم ) حرف زدم بعد اینسری خواستم مثلا هیچ حرفی از دلتنگی و اشتی نزنم که خودش بگه و فک نکنه خیلی منتظرش بودم پررو شه

بعد بعده یه سری حرفای معمولیمون

حال و احوال و اینا برگشت گفت میدونی که این نکته ها به ما یاد دادن که این بار چه فاصله و رفتاری رو از هم انتظار داشته باشیم

بعد منم هول شدم گفتم من اصن دنبال دوستی با کسی نیستم و زندگیم عوض شده و ...

بعدا فهمیدم رید.م   

انگار اون داشت میگفت این بار مث ادم رفتار کن باهام بعد من یهو گفتم من اصن نمیخوام دوست باشم باهات

در صورتیکه زر زدم اتفاقا دنبال دوستی باهاشم

حالا چیکار کنم حس میکنم کلا جهت ارتباط رفت سمت رفیق طوری !   

تازه قبلشم بهم گفته بود دوست دارم به ادما امیدوار باشم و مخصوصا ادمایی مثل تو که بینمون مهری هست ...

ری.دم نه ؟ یا شایدم اونم فازش دوست معمولیه من توهم زدم    

هول کردی نفهمیدی چی گفتی اصن😅اگ دوسش داری خب غرورتو بزار کنار بهش بگو دوست داری باز باهاش باشی

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هول کردی نفهمیدی چی گفتی اصن😅اگ دوسش داری خب غرورتو بزار کنار بهش بگو دوست داری باز باهاش باشی

قبلا گفتم موقع کاتای قبلی فایده ای نداشت

میخوام اینسری یه مدل دیگه ای رفتار کنم

عشقی ک واقعا عاشقت باشه تحمل ی ثانیه قهر کردنتم نداره چ برسه ب کات کردن اونم هزار بار

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم
عشقی ک واقعا عاشقت باشه تحمل ی ثانیه قهر کردنتم نداره چ برسه ب کات کردن اونم هزار بار

حالا مگه من گفتم اون عاشقمه ؟ یا دنبال عاشق بودنه اونم ؟ مگه فیلمه ؟   یه دوستیه ... همین

احتمال اینکه برگرده زیاده منتها خودتم یه کرمی بهش بریز من خودم رفتم بهش پی ام دادم

من بیش از حد مغرورم 

اابته چون بی هدفه براش تلاش نمیکنم 

شمارمو پاک کرده کلا عصبی بشه همه چیو پاک میکنه