2777
2789
عنوان

و باز هم شاهکاری دیگر از خانمهای نی نی سایت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 54 پست
خانوما زرنگ باشید هیستوری گوگلتونو پاک کنید    

من که مشکلی ندارم و همه میدونن چقدر عاشق خانوادم هستم. شوهرمم تا امروز بعد از اینهمه سال حتی نمیدونه رمز گوشیم چنده یا بک گراند صفحه گوشیم چیه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک رو چند دقیقه ی پیش زدم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6439540&slug=شوهرم 

الآن که تاپیکتونو دیدم فهمیدم بیخود نیست که انقدر غصه میخورم 

واقعا خیلی بده که خانوما اینجوری شریک زندگیشونو ضایع میکنن و اصلا به اون طرف قضیه و حس اون مرد بنده خدا فکر نمیکنن 

خوب این آقا حق دارن

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

خانم اشتبا کرده ولی همسرشونم خیلی بی جنبه هست. 

من خودم سعی میکنم پشت همسرم حرف نزنم. ولی 

یکبار همسرم ازم پرسید ک این سایت ک درددل میکنید، ممکنه از همسراتونم بد بگید؟ گفتم زیاد پیش میاد. دل میشکنه دیگه.

گفت تو چی؟ گفتم درددل کرده م 

سر تکون داد و گفت متاسفم. خیلی بده ک همسر ادم‌جوری از ادم دلکیر بشه ک مجبور ب درددل با غریبه بشه ولی درک میکنم. چون میدونم خانما اینجوری سبک میشن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بعد جالبه مردا وقتی میفهمن زنشون پشت سر خانوادشون بدگویی کرده جا میخورن،چون اصلا به جزئیات توجه نمیکنن با خودشون میگن زنم و خانوادم اصلا باهم مشکل ندارن،ولی نمیدونن خانما چقدر به جزئیات اهمیت میدن و ممکنه از حرفای خیلی ساده ی همدیگه هم ناراحت بشن🤣😂😂

آره بابا قشنگ معلومه بعضی‌ها داستان سرایی میکنن

انگاری مجبورن افکار مریضشون و اینجا ارائه میکنن⁦🤦🏻‍♀️⁩

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
خانم اشتبا کرده ولی همسرشونم خیلی بی جنبه هست.  من خودم سعی میکنم پشت همسرم حرف نزنم. ولی  ...

دل چی بشه از دوباره بخون خواهر 😂😂😂😂😂

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍