2777
2789

چیکار کنیم 

خیلی ناراحت شدم 

الان ی تاپیکی خوندم همین ۱ثانبه پیش 

عشق سابقش بیرون دیده با ی دختری در حال خرید نامزدی 

از درون ناراحت شدم خیلیییی با این ک این حس تجربه نکردم 

اخه چرا با خودمون از ای کارا می‌کنیم 

مگ زندگی چقدر ارزش داره 

اصن مگ ما چند سال زنده ایم 

چرا نمیخوایم در کنار همدیگ بمونیم عاشقونه ؟؟؟

چی عوض شده ؟؟؟

ولی من خودم کسی تو زندگیم نیست در حال حاضر ب خاطر همین مسائل 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما چه میدونی علت جداییشون چی بوده؟!

حالا هرچی دختر خیلی ناراحت بود 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
تنوع طلبی

اره واقعا خیلی زیاد شده 

ذاتشون خراب شده خیانتکارای مسخره....

ای بابا خیلی زیاد شده خیانت من دلم میگیره 😔😔😔

حالا هرچی دختر خیلی ناراحت بود 

عزیز دلم فقط ما خانوما نیستیم که دل داریم... که احساس داریم

من با اونا کار ندارم... در جریان زندگی شون نیستم، به من هم ربطی نداره...

ولی خیلی وقتا هم خانوما تا خواستگار بهتری میاد براشوت پای تعهدشون به فرد قبلی نمی مونن‌...

کلا باید وفادار بود... چه خانوما چه آقایون...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

اگه فکر میکنی پسرا اینن خب همون که گفتی ولش کن دیگه ؛ شما که نمی تونی همه رو عوض کنی واسه خودت نگرانی‌ هاتو خرج کن ؛ همش میاید بد پسرارو میگید و آقایونو که چی مثلا ! ؛