2777
2789
عنوان

مردی که اینجوریه ...

202 بازدید | 25 پست

توی دوستی الان دو سال هیچ کار جنسی نکرده ولی حرف تا حدودی جنسی میزنه.این مرد ادم هوس بازی هست یا نه؟قصدشونم ازدواجه خواستگاری هم کردن نود درصد راه طی شده.لازم به ذکره که تو این دوران دوستی به احترام دختره دستشو هم نگرفته.ولی با این تفاسیر حرفای مثبت ۱۸ زیاد میزنه.راهنمایی کنین دوستان 

اینجا درجا میگن بلاک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این درست...چه نتیجه ای میخواد بگیره...چرا زودتر تکلیفت باهاش روشن نمیکنی....

من مخاطب این اقا نیستم.تو مراحل خواستگاریو جواب رد و اماده کردن شرایط هستن.تلاش هم میکنه بنده خدا.فکر کنم از ایناست که تا حالا رابطه نداشته و خیلی تو کفه

من مخاطب این اقا نیستم.تو مراحل خواستگاریو جواب رد و اماده کردن شرایط هستن.تلاش هم میکنه بنده خدا.فک ...

پس دیگه خیلی خیلی داغ شده بنده خدا....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.