2777
2789

گاز روکار این خونمون ازین مارکه 

من ک نشنیدم اصلا اسمشو میخوای هزینه کنی معتبر بگیر

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

گاز اخوان یا کن بگیر مارکای متفرقه اصلا نگیر

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نشنیدم میگن همون محیاگاز قدیم

اخوان تو ایرانیا بهتره 

خارجیا هم لتو

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
گاز روکار این خونمون ازین مارکه  من ک نشنیدم اصلا اسمشو میخوای هزینه کنی معتبر بگیر

شما از گازتون راضی نیستین؟ به صفحه برش کابینت من، فقط همین مارک میخوره. فروشنده که خیلی تعریف کرد. با اینکه خودش نمایندگی اخوان بود، قیمتشم از اخوان کمی بیشتره.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
شما تایسز گرفتی؟خوبه؟

نه من نخریدم. ولی خواهرزادم فر تایسز داره، راضی هست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

با توجه به سابقه تعمیراتم در این 28 سال انواع  شوینده.(لباسشویی،ظرفشویی) حرارتی(آبگرمکن،پکیج،اجاق گاز ) و برودتی(یخچال،فریزر،کولر ) لوازم خانگی  اجاق گاز تایسیز  عالی و از کیفیت و زیبایی خواصی بر خوردار است.