2777
2789
من نوت نه اس دارم تنها مشکلش داغ کردن هنگام شارژ کردن و استفاده از برنامه های دوربین محور هستش... در ...

حافظه اش خیلی برام مهم نیس 

کیفیت دوربین و شارژ کردنش برام مهمه سریع شارژ میکنه؟ بعد خوبم شارژ نگه میداره؟

🙂➕مثل یک پروتون فکر کن همیشه مثبت➕🙂
چرا شما داشتین؟ 

خیلی چرت من تازه خریدم مخوام عوض کنم خیلی زیاد اشکالات داره کسیم جوابگو نیست قبلا سامسونگ داشتم عوض کردم شیائومی ۹ اس خریدم  بازم میخوام عوض کنم سامسونگ بخرم یعنی سامسونگ عالیه اشکالی داره پشتیبان داره رفع میکنه اونم اشکالات فنی اینا نیس برنامه اینا .ولی شیائومی مشکل فنی زیاد داره درس بشو هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم اما از سامسونگ و اپل خیلی خیلی عقبه منکه سه ماه استفاده کردم ردش کردم رفت

البته شاید شما بتونی بخری ولی بنظرم منطقی نیست آدم اینقدر پول گوشی دستی بده!!

اگر از دستش بیوفته یا بدزدن پولش حروم شده

حافظه اش خیلی برام مهم نیس  کیفیت دوربین و شارژ کردنش برام مهمه سریع شارژ میکنه؟ بعد خوبم شارژ ...

سریع شارژ میشه در کل من روزی یبار شارژ میکنم دیگه...

دوربینشم معمولیه نباید انتظار دوربین آیفونو داشته باشی، نگاه به اعداد مگاپیکسل هم نکن، اپل دوازده مگا‌ از شیامی ۴۸ مگا بهتره😂

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
البته شاید شما بتونی بخری ولی بنظرم منطقی نیست آدم اینقدر پول گوشی دستی بده!! اگر از دستش بیوفته یا ...

اخه ردمی و سامسونگ زیاد فرق ندارن

مثلا آ۷۰ ۷ تومنه ردمی ۹ هم ۵ تومنه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
منم داشتم اما از سامسونگ و اپل خیلی خیلی عقبه منکه سه ماه استفاده کردم ردش کردم رفت

منم میخوام بدم بره رفته رفته خیلی مشکلاش میزنه بیرون .من سامسونگ و چهارسال استفاده کردم اینو فک نکنم تا چهارسال عین اولش کار کنه خیلی چرته

منم میخوام بدم بره رفته رفته خیلی مشکلاش میزنه بیرون .من سامسونگ و چهارسال استفاده کردم اینو فک نکنم ...

دقیقا ،من صفرشو خریدم در عرض ۳ ماه کلافه م کرد

بهترین گوشی واسه جیب ماها سامسونگه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
سریع شارژ میشه در کل من روزی یبار شارژ میکنم دیگه... دوربینشم معمولیه نباید انتظار دوربین آیفونو دا ...

من سامسونگ داشتم۱۶ مگاپیکسل بودa30 ینی میگی این شیامی که زده ۴۸ مگاپیکسل الکیه؟ پایین تره؟

🙂➕مثل یک پروتون فکر کن همیشه مثبت➕🙂
دقیقا ،من صفرشو خریدم در عرض ۳ ماه کلافه م کرد بهترین گوشی واسه جیب ماها سامسونگه

منم هنوز دارم بعضی وقتا صدا بالایش زنگ میزنی درنمیاد باید ریست کنی ی بار بخاطر این مشکلش زدم گوگل ببینم چی هس دیدم بابا اینقد اشکالات گفتن کسیم  پاسخگو نبود .ولی سامسونگ و پشتیبان داره ی برنامه رو نصب نمیکرد از پشتیبان پرسیدم رفع کرد 

من سامسونگ داشتم۱۶ مگاپیکسل بودa30 ینی میگی این شیامی که زده ۴۸ مگاپیکسل الکیه؟ پایین تره؟

رفیقم آنر داشت ۱۶ مگا، میتونم بگم مال من و اون یکی بود کیفیت عکسامون. فقط مال من سه تا قابلیت داشت، واید و التراواید و ماکرو، مال اون نداشت.

اگه یه دوربین ماورایی میخای برو سراغ اپل☹️

ولی من راضی ام عکسای قشنگی هم میگیرم باهاش، 

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔