2777
2789
عنوان

مادرشوهر پدرشوهرم بهم بی محلی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 18 پست

دوهفتست مریضه یه سر نزدی حالا هم تازه با منت و بزور مادرت  میخوای بری ؟

بهتری نری حقتم همون بی محلیه اینجور عروس که حلوا حلوا کردن نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه سوپ و مرغ و برنج بپز آب هویج بگیر دو ساعت برو یکم جمع و جور کن بنده ی خدا خوشش نیاد خدا خوشش میاد ...خونه هیشکی چند روز نمونید همه الان تنهایی رو دوس دارن و راحت باشن 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفتست مریضه یه سر تزدی حالا هم تازه با منت میخوای بری ؟ بهتری نری حقتم همون بی محلیه اینجور عروس ...

سر زدم چرا چیزی ک نمیدونی میبریو میدوزی چن بار با شوهرم رفتم اینا میگن بیا اینجا بمون برای ما شام ناهار درس کن کارامونو کن کلا چن روز بمون 

سر زدم چرا چیزی ک نمیدونی میبریو میدوزی چن بار با شوهرم رفتم اینا میگن بیا اینجا بمون برای ما شام نا ...

اگر اینجوره خودت بهتر میدونی 

ببین اگر بچه نداری کاری نداری از اون ور نکنه کردنا داشته باشن اینها را در نظر بگیر تصمیم بگیر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏