2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سری قرص ها هست بری داروخانه بهت میدن واسه بوی دهان

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

صبحا آب ولرم بخور 

زبونت و بعد خوردن غذا مسواک بزن 

آب نمک قرقره کن 

بعد چیزای سرد مثل لبنیات ، دوغ و شیر و ماست یه چیز گرم بخور

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خواهرم بوی دهانش ی مدت خیلی بد شده بود بعد پدرم گفت ک تو. پنیر زیاد میخوری پنیر هم باعث میشه معده غذای توش فاسد بشه یا حالت سردی بگیره و بوی دهان بد بشه پنیر قطع شد ولی هر روز صبح یک قاشق عسل خورد الان دهنش بو نمیده اصلا 

سلین 

باید بری دکتر گوارش ببینه مشکل از معده یا لوزه ات نیست. بعدم بری دکتر گوش و حلق و بینی ببینی سینوزیت نداری. حتما این دو تا دکتر رو برو من سال ها درمان خانگی انجام دادم بدون این که بدونم خیلی راحت با این دو تا دکتر درمان میشه مشکل

خواهرم بوی دهانش ی مدت خیلی بد شده بود بعد پدرم گفت ک تو. پنیر زیاد میخوری پنیر هم باعث میشه معده غذ ...

شوهر من یمدته دهنش مزه فاسد شدن میده میگه هرچی میخورم مخصوصا لبنیات و پنیر یا سردیجات مزه بدی میدن یعنی اونم سردی معده گرفته

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده