2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

99 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها 

چندتا سوال دارم ممنون میشم هرچه سریعتر راهنمایی کنید 

۱_من ۱۶ام این ماه غروب پریود شدم میخوام بدونم چون غروب پریود شدم روزاول حساب میشه یانه 

۲_برای اقدام به بارداری دقیقا ازچه تاریخی اقدام کنم 

۳_قرص های کلومفین و لینرزول اکر اسمشو اشتباه نگم پزشکم داده برای کمک به دوقلو زایی باید از کی بخورم و روزی چندتا .نحوه ی استفاده اشو گم کردم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره روز ۱۶ میشه روز اول سیکلت.

برا اقدام روز تخمک گذاریتو با کیت پیدا کن.

ولی بعد از پاکی هرشب یا شب درمیون اقدام کن.

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
عزیزمم ببخشید سوال میپرسم  شما خودتون سابقه ی دوقلویی زایی دارید؟ یا با کمک قرص میخوای دوقلو ...

رفتم پزشک گفت سابقه ددقلو زایی ازمادره تو خانواده داشتیم دوقلو زا ولی دکتر گفت برای کمک به بهتر بودن دوقلو زایی قزص دادن 

اول طول دوره قاعدگیتو بگو بعد روز تخمک گذاریو مشخص کن مثلا اگه سیکل قاعدگی تو ۲۸ روزه هست روز ۱۴ روز تخمک گذاریه 

و اینکه غروب طلوع نداره  اینکه پریود شدی از اون لحظه یکم حساب کن الان ۳ روزه پریودی فهمیدی؟

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
ایشالله قسمت همه مادرشدن یعنی میشه بعد این هنه بی بی چک منفی مثبت بشه 

اره چرا نشه توکل ب خدا ،من خودم ۷ ماه اقدام بودم کلا دکترم گفته بود بچه دار نمیشی شوهرمم از همون روز اول گفته بود ک بچه نمیخام ،تا اسفندماه لتروزول خوردم ی ورق از سوم تا هفتم بعدش ک پاک شدم از روز ۹ تا ۱۱ هم رازیانه دم کردم خوردم بعد ی شب درمیونم اقدام بودم و همونجورم میخوابیدما دیگه تکون نمیخوردم بعد روز تخمک گذاریم گرفته الان ۱۱ هفته ام ،انشالله ک ب خواسته ات برسی