2777
2789

خودتونم  میدونید  اینا  بهونست  برای درس  نخوندن  وگرنه  شرکت کردن  در اعتراض ها  کرونا  نمیگیرین؟

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

خانوم اقای وزیر تو نی نی سایت نیست شاید تونست راضیش کنه😐🚶🏻‍♀️

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بفهمن بابا نهایی برای کنکور نمیشه مجازی داد. عدالت برقرار میشه؟ چرا باید کسی که خونده با کسی که نخونده برابر باشه

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸

بجای هشتک ترند کردن اگه درستو خونده بودی الان وضعت این نبود عزیزم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
کاش بفهمن بابا نهایی برای کنکور نمیشه مجازی داد. عدالت برقرار میشه؟ چرا باید کسی که خونده با کسی که ...

کسی نگفت مجازی من خودمم مخالف مجازی بودم ولی تعویق حق ما بود

کاش بفهمن بابا نهایی برای کنکور نمیشه مجازی داد. عدالت برقرار میشه؟ چرا باید کسی که خونده با کسی که ...

آخه از کرونا نگرانن😁😁😁😁

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

كسي نميگه غير حضوري ميگيم تعويق مثل بقيه ازمونا

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خودتونم  میدونید  اینا  بهونست  برای درس  نخوندن  وگرنه  شرکت کرد ...

الان تو شهر ما سینماها با یک سوم ظرفیت دارن کار میکنن و پر و خالی میشن.اینجوری کرونا نیست؟

اتفاقا باید حضوری باشه تا معلوم بشه چی به چیه؟

منم از حدام بود حضوری باشه

چون اینجوری یه فرقی بین درس خونهاش و و نخونهاشبود

کسی نگفت مجازی من خودمم مخالف مجازی بودم ولی تعویق حق ما بود

عزیزم کرونا هست و با تعویق هیچ اتفاقی نمی کنه 

چرا نمی خوای راحت بدین بره هر چی عقب تر بیفته هم سخت تر میشه هم کنکورتون عقب میفته بدین بره به استزسش نمی ارزه

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸
عزیزم کرونا هست و با تعویق هیچ اتفاقی نمی کنه  چرا نمی خوای راحت بدین بره هر چی عقب تر بیفته ه ...

لااقل از پيك كرونا رد ميشديم شهر ما ابي. و زرد هم بوده الان قرمزه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان تو شهر ما سینماها با یک سوم ظرفیت دارن کار میکنن و پر و خالی میشن.اینجوری کرونا نیست؟ اتفاقا ب ...

👌👌👌❤

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤