2777
2789

به نظرتون این که آدم ی بچه رو به دنیا میاره ظلم نمیکنه بهش!؟

اگه اون بچه زندگی سختی داشته باشه بعدها پدر مادرش مقصر نیستن تو اوضاع اون بچه؟

گناهی ب گردن پدر مادر نیست اگه اون آدم راضی نباشه از به دنیا اومدنش؟

فقط میخوام نظرتونو بدونم

اگر ایران باشه ۱۰۰٪ ناراضیه😑😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پدر مادر وظیفشونو انجام بدن و بچه راضی نباشه تخصیر پدر مادر نیست اون بچه در خودش کوتاهی کرده 

اگه مقصر پدر مادر باشن که خب ظلم کردن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

میگن خدا تو عالم زر به ادما قبل دنیا اومدن همه زندگی نشون میده تو پدر مادرتو انتخاب میکنی زندگیتو بخاطر همینم اون دنیا زبونت کوتاهه چون اگاهیت برمیگرده که خودت انتخاب کردی نمیتونی بگی تقصیر پدرم بود که من این شدم!

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

بچه اوردن خیلی مسیولیت سنگینی هست ولی متاسفانه پدرمادرا خودخواهانه بچه میارن بدون اینکه توجه کنن اون بچه اینده اش تضمین شده یا نه 

بنظر من بچه اوردن بیشتر خودخواهیه پدرو مادراس نه چیز دیگه ای

من خودم دوست ندارم کودکی و بیارم ب این دنیا. شاید این حرف ناامیدی از خداباشه. ولی من دوسندارم بیارمش و زجربکشه شایدبگیم اکجا معلوم ک موفق وخوشبخت نشه؟ اما تجربه ثابت کرده هیجکس خوشبخت مطلق نیس دنیا هم جای خوشی و راحتی نیس.

مگه من تودنیا چی شدم ک بچم بشه😔