2777
2789
عنوان

مامانای کدبانو وووووو 😢

142 بازدید | 34 پست

پسرم شش ماهشه تازه از دیروز خوردن فرنی رو شروع کرد  ولی اصلاً نمی خوره، همش دهنشو میبنده و یا هرچی دهنشه تف میکنه بیرون، 

قطره آهن شو هم که میدم خیلی گریه میکنه اونقدر که برای قطره آهن گریه میکنه برای واکسن گریه نکرد

همه قطره آهن رو میریزه بیرون بعدشم دهنش سفت می بنده اصلاً نمی زاره من دندون هاش رو تمیز کنم آخه تازه 2 تا دندون دراورده

میترسم دندوناش سیاه شه

چکار کنم 😩😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیپوزوفر بده بهش

ایشون بهترین قطره اهن و بهش بده بازم اگ‌رو دندون بمونه سیاه میکنه 

ب این‌اکتفا نکن‌ک ن چون‌یکی دونفر بهم گفتن‌سیاه نمیکنه نمیکنه اگ‌بمونه روی دندون سیاه میشه 

مثل این‌می مونه خودمون بعداز غذا مسواک‌نزنیم ب مرور دندون خراب میشه 

فرنی 

با طعم های مختلف درست کن توش موز بزن یه بار خرما بزن ببین چیو دوس داره 

دوس نداشت حریره بادوم.بده 

سوپ بده 

سرلاک بده 

ده بچه داری سخت باید همه چیو امتحان کنی چند بار 

قطره اهنم یه باره نده بازی بازی دو سه قطره بده بهش 

پشت سرش اب بده بهش باز دوساعت بعد بقیه قطره بده اروم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

دو روز قطع کن 

یه غذا دیگه شروع کن 

حریره بادوم و امتحان کن 

نشد

دو روز بمون 

دوباره فرنی 

یا یهدچیز دیگه

به یه غذا چند بار امتحان نکن

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
ایشون بهترین قطره اهن و بهش بده بازم اگ‌رو دندون بمونه سیاه میکنه  ب این‌اکتفا نکن‌ک ن چون‌یکی ...

امروز خواستم گولش بزنم قطره بهش بدم یه چیزی دادم دستش چون طبق عادت میزاره دهنش گفتم دهنش باز میشه  قطره چکان رو از پشت اسباب‌بازی اوردم نزدیک دهنش بوی قطره که بهش خورد دهنشو بست شروع کرد به گریه دیگه هم نخورد بعد اون هم هر چیزی بهش میدیم سمت دهنش نمی‌بره و دهنش و سفت میبنده

دکتررا رو پرسیدم میگن لیپوزوفر اصلا سیاه نمکنه. ولی دوستمون هم درست میگن.کلا هر خوراکی ای روی دندون بمونه پوسیدگی میاره ولی توی روز چون بزاق دهان زیاده این قطره ها روی دندون نمیمونه.

امروز خواستم گولش بزنم قطره بهش بدم یه چیزی دادم دستش چون طبق عادت میزاره دهنش گفتم دهنش باز میشه&nb ...

عزیزم اشکال نداره 

ی مدت بهش نده تا از سرش بیفته 

من اصلاااااااا نه قطره دادم ن چیزی ازمایش گرفتم گفت همه چیش خوبه 

فقط میوههههههه و غذای مقوی بهش دادم ولی الان بهش قطره میدم اونم میخوره بعدشم دندوناشو میشورم 

مثل پسر شما بود منم اصلا باهاش لج نکردم الان بهش میدم 

مهم غذای مقوی و میوه هست بهش بده

چون قبلناونمیذاشت دندوناشو بشورم‌منم ندادم ک سیاه بشه الان میزاره منم بهش میدم

فرنی  با طعم های مختلف درست کن توش موز بزن یه بار خرما بزن ببین چیو دوس داره  دوس نداشت ...

موز میدید کم مونده بود خودشو از بغل بندازه زمین تا موز بگیره، یکبار یکم گذاشتم دهنش بچشه طعمشو همشو تف کرد دیگه هم موز نخورد 😔