2777
2789

لطفا نیاید بگید فقط سزارین 

نگید طبیعی ترسناکه و اینا 

هر دو روش دردا و عوارض خودشو داره ک من ترجیح میدم طبیعی زایمان کنم 

حالا اونایی ک راهکار بلدن کمک کنن ممنون

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پیاده روی کن عزیزم.کلاسای زایمان طبیعی رو حتما برو خیلی ماثره

تکنیکایی ک تو کلاس اموزش میدن رو تو گوگل سرچ کردم ..بازم لازمه برم ؟ بخاطر کرونا میتزسم برم 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکنیکایی ک تو کلاس اموزش میدن رو تو گوگل سرچ کردم ..بازم لازمه برم ؟ بخاطر کرونا میتزسم برم 

نرمش و ورزشارو هر روز انجام بده.بیشترش به بدن برمیگرده.و مامایی که تجربه و صبر داشته باشه و موقع زایمان کمکت کنهسعی کن یه مامای خوب واسه خودت بگیری.من خواهرم با کمک ماماش سه ساعته زایمان کرد.خودش میگفت خیلی کمکم کرد.اگه نبود بیشتر از یه روز طول میکشید زایمانم

نمیدونم.من خیلی میترسیدم ولی وقتی رفتم سر کلاسا با صحبت هایی که مربی هاداشتن ترسام ریخت و یه جور قوت قلب شد برام.خدارو شکر از زایمانم راضی بودم.راستی اگه میتونی ماما خصوصی هم بگیر خیلی خوبه

زندگی هروز بااتفاقات قشنگش مرا شگفت زده میکنند😍

حامله شدن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ماه آخر چیزایی ک دهانه رحم رو نرم میکنه بخور مثل خاک شیر هرروز بخور

ممنون عزیزم ..من دهانه رحمم کوتاهه این تاثیری رو زایمان راحت تر داره ؟

نمیدونم.من خیلی میترسیدم ولی وقتی رفتم سر کلاسا با صحبت هایی که مربی هاداشتن ترسام ریخت و یه جور قوت ...

ممنون 

دمنوش تحرک زیاد سعی کن سربالایی بالا برس

چ دمنوشی

ولی موقع زایمان بجای جیغ زدن سعی کن فشار بری من این کارو کردم خیلی تاثیر داششت ساعت ۴ شب رفتم ۷ زا ...

اره شنیدم زور زدن خیلی کمک میکنه