2777
2789

یه کیست دارم میخوام رفعش کنم . دکتر بهم قرص ال دی داده میشه بجای ال دی قرص دیگه ای خورد . میترسم تو مدتی که این قرص رو استفاده میکنم چاق شم یا هورمونام بهم بریزه . اگه قرص جایگزینی داره که عوارضش کمتر باشه ممنون میشم پیشنهاد بدین که ببینم دکترم اجازه میده بخورم . ممنونم از همتون

من کیست داشتم دکترم چیزی نداد بخورم گفت با پریود خودش دفع میشه ۴۴ میل بود و رفع شد شما رو نمیدونم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست داشتم دکترم چیزی نداد بخورم گفت با پریود خودش دفع میشه ۴۴ میل بود و رفع شد شما رو نمیدونم

از من ۵۳ میلی بود نمیدونم چکار کنم از عوارض قرص ال دی میترسم