2777
2789
عنوان

سکه

143 بازدید | 10 پست

میخوام سکه بخرم چن ماه دیگه بفروشم تا حالا نخریدم میگن تاریخ داره باید سر ی تاریخ خاص بفروشی وگرنه بعد گرمی حساب میشه کسی میتونه راهنماییم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم‌اتفاقا این سوالو از صرافی پرسیدم‌ازتاریخ ۱۳۸۶ ببعد به تاریخ روز هست و این سکه ها داخل کارت هستن ولی بهت توصیه میکنم‌حتما از صرافی بخری چون‌تو زرگریها بعضیها تقلبی هم‌قالب کردن‌من‌خودم‌همیشه ازیه صرافی معتبر میخرم و لی این‌که برای چندماه بعد بخوای بفروشی هیچ ضمانتی نیس تا چندماه سود کنی چراکه ممکنه حتی پایینتر هم بیاد در دراز مدت سود میکنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
الان طلا خریدن مناسبه؟

بخرید ولی حداقل چندسال نگه دارید بله مناسبه اما درحد پنج یا شش ماه نه مناسب نیس چون‌نوسان داره

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

الان که داره ارزون میشه، نخرید

ولی خب اگر طلا می خرید مثلا بعدا، باید حدال 6 ماه تا یکسال نگه دارید تا به سود برسید

پول ضروری تون که ممکنه چندماه دیگه بخواید رو طلا نخرید

نه عزیزم‌اتفاقا این سوالو از صرافی پرسیدم‌ازتاریخ ۱۳۸۶ ببعد به تاریخ روز هست و این سکه ها داخل کارت ...

شنیدم الان تا هشت میاد بعد چن ماه دوباره بالا میره از ی نفر که وارده پرسیدم

شنیدم الان تا هشت میاد بعد چن ماه دوباره بالا میره از ی نفر که وارده پرسیدم

میگم‌‌ که بخر ولی نگه دار نه اینکه بخوای زود بفروشیش