2777
2789
عنوان

میترسم

98 بازدید | 11 پست

امیدوارم این ترس رو بهتون منتقل نکنم ولی از زمانی ک زندگی پس از زندگی رو میبینم مخصوصا اون قسمت گرگ رو .. از خودم ب شدت میترسم .هر چند در طول زندگی سعی کردم خدا رو در نظر داشته باشم ولی ب قدیم ک برمیگردم میتونستم بهتر ازین باشم و یه سری از اشتباهات رو انجام ندم ک دادم .. 

شما چ حسی دارین؟کسی هست ک اطلاعاتی داشته باشه ک قلب امثال من کمی آروم بگیره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اخلاقتو خوب کن😂

کلی .. تجسم اعمال رو میگم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
توبه 

برای حق الناس ک نمیشه.باید جبران بشه

من باور نکردم همه میگن میمیرن یه حس آرامش دارن نمیخوان برگردن ایشون گفتن سگ جهنمی دیدن نظرمو گفتما ن ...

ن همه گفتن حس خود مرک شیرینه و حضور خداست.ولی زمانی ک پرونده ی عملشون رو میبینن زمانهایی هست ک کارهای بدشون بهشون برمیگرده .

و اون تجسم بد اخلاقی خود اون آقا بود ک ..

کلی .. تجسم اعمال رو میگم

خب اعمالتو خوب کن هزار بار ک ی حرفو نمیزنن بهت

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
خب اعمالتو خوب کن هزار بار ک ی حرفو نمیزنن بهت

باشه حالا چرا عصبی میشی😅

دوستم این ترس به نفعته.

باعث میشه اعمالت رو درست کنی. 

منم میترسم ولی خداروشکر که میترسم. باعث میشه از خیز چندین گناه بگذرم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔